Ce se întâmplă cu Kaufland? Planuri ambițioase și schimbări de strategie

shadow
Vineri, 12.01.2018 06:17   3194
Gigantul german Kaufland aniversează 50 de ani de la deschiderea primului său magazin din Europa, ocazie cu care compania a anunțat iarăși că plănuiește să se extindă în următorii ani în Republica Moldova și în Australia.

"Astăzi, suntem unul dintre cei mai importanți comercianți cu amănuntul de pe piața europeană și intenționăm să ne extindem în Republica Moldova și Australia", a declarat Patrick Kaudewitz, CEO al Kaufland.

Salariul minim brut oferit unui angajat în Moldova va fi de 7.500 de lei (439 de dolari/ 365 de euro), se precizează pe versiunea moldovenească a site-ului său.

Citiți și:

Afacerea Shor-Plahotniuc: Palatul Sindicatelor va fi demolat, iar în loc va fi ridicat un Mall

Anterior compania Kaufland a mai anunțat că intenționează să construiască 15 magazine în Republica Moldova, un proiect estimat la 100 de milioane de euro și care ar putea crea peste 1.000 de locuri de muncă. Primele ar urma să fie deschise abia în anul 2018

"Pentru început, strategia de dezvoltare include deschiderea a 6 magazine în Chișinău, capitala Republicii Moldova, oraș cu peste 700.000 de locuitori, centrul economic și cultural al țării. Deschiderea primului magazin este programată pentru anul 2018", preciza compania.

 

Acest articol este doar pentru abonați.

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Protecția consumatorilor   HoReCa   Comerț extern și datoriile  

Advertisement

Oportunitati