Oportunitati

Acest site conține anunțuri despre oportunitățile de angajare în câmpul muncii, instruire și educație, programe de finanțare a afacerilor / proiectelor, precum și diverse evenimente. Oportunitățile cuprind oferte atât din Republica Moldova, cât și din străinătate și acoperă un număr mare de domenii ale vieții: afacerile și economia, cultura și artele, știința și educația, drepturile omului și libera exprimare, etc. Anunțurile sunt publicate în limba în care ele au fost lansate inițial și care va fi utilizată în comunicare pentru oferta dată. Mold-Street.com se va limita, de regulă, la trei limbi - română, engleză, rusă. 
 
Mold-Street.com acceptă anunțuri de la oricine, dacă acestea corespund următoarelor criterii:

1. Oportunitățile sunt destinate cetățenilor din Republica Moldova. 

2. Ofertele de lucru sunt destinate persoanelor care au studii medii speciale ca minimum. Nivelul de remunerare trebuie să fie peste media pe țară. 

3. Studiile și instruirile propuse oferă o valoare adăugată obiectivă și permit angajarea ulterioară la un job mai bine plătit, pentru care este necesară o calificare mai înaltă. În special sunt binevenite oferte de burse. 

4. Evenimentele au o valoare deosebită pentru anumite grupuri de persoane sau societate în general și nu au drept scop exclusiv auto-promovarea. 

5. Finanțările oferite au drept scop: crearea locurilor noi de muncă; implementarea unor proiecte importate pentru societate; îmbunătățirea vieții membrilor comunităților; promovarea produselor, serviciilor și brandurilor moldovenești. De asemenea ofertele permit implementarea unor proiecte pentru care nu au putut fi identificare resurse proprii.

6. Anunțurile sunt expediate la adresa noastră cu cel puțin 7 zile până la expirarea ofertei. 

7. Anunțurile sunt scrise în una sau câteva dintre cele trei limbi menționate mai sus.
 
Publicarea anunțurilor este gratuită, în limita a 5 materiale lunar, maximum 1.000 de cuvinte per anunț. Mold-Street.com își rezervă dreptul de a nu publica anunțurile, dacă ele nu corespund cerințelor de mai sus. Responsabilitatea pentru conținutul anunțurilor îi revine autorilor.  

Pentru a plasa un anunț trimiteți un fișier în format word.doc la adresa office@mold-street.com, în care indicați următoarele informații: 

• Titlul / denumirea (maximum 200 caractere) și categoria în care urmează a fi publicat: Joburi / Training / Finanțare / Eveniment,
• Textul oportunității, care va include tema, subiectul sau idea anunțului, condițiile generale și – dacă există – cerințele speciale față de audiența interesată de anunț, data și ora expirării anunțului (deadline), linkul la textul original, 
• Denumirea organizației/companiei, adresa și contactele email și telefon ale ofertantului (autorului).

Nu se acceptă:
- anunțuri de natură politică,
- anunțuri legate de vânzări de produse, prestări servicii sau achiziții de materiale și servicii,
- anunțuri de angajare a personalui necalificat sau a minorilor, servicii interzise prin lege (escort, chat video, etc.),
- anunțuri legate de produse din tutun și/sau consumul de alcool,
- mesajele care incalcă drepturile minorităților de orice fel sau ale persoanelor defavorizate.
 
Pentru a plasa mesaje cu caracter publicitar și comunicate de presă vizitați pagina Publicitate
 
 


Advertisement

Oportunitati