Newsletter

Mold-Street permite distribuirea titlurilor de articole publicate în acest site tuturor persoanelor înregistrate (și, implicit, abonate). Distribuția are loc de 3-5 ori pe săptămână și este gratuită. Pentru a primi newsletter-ul este necesar să introduceți adresa Dvoastră email în câmpul rezervat, la etapa înregistrării. Adresa pentru newsletter poate fi diferită de cea pe care o oferiți ca nume de utilizator, important este să vă aparțină – în caz contrar nu veți primi actualizările de la noi. Adresele email care sunt scrise greșit, nu sunt active, nu există, au fost dezactivate, nu recunosc domenul nostru sau nu vă aparțin vor fi eliminate din listă. 

BNS își declină responsabilitatea pentru lipsa newsletter-ului în mapa mesajelor primite după finalizarea operațiunii de expediere, solicitanții de newsletter fiind rugați să elimine marcajele ce blochează recepționarea (e.g. spam) și să seteze cele mai prietenoase opțiuni posibile pentru corespondența cu Mold-Street. 
 
Pentru a renunța la newsletter este suficient să intrați în contul personal și să eliminați adresa introdusă în acest scop. 
 
 
 
 
 
 
 


Advertisement

Oportunitati