Newsletter și Retrospectiva

Servicii gratuite 

Mold-Street permite distribuirea unui buletin cu cele mai recente titluri de articole publicate pe site tuturor utilizatorilor care solicită acest serviciu. Distribuția are loc de 3-5 ori pe săptămână și este gratuită. Pentru a-l primi utilizatorii trebuie să-l solicite din profilul personal. Adresa de la care este expediat buletinul este newsletter@mold-street.com. 

Adresele email care sunt scrise greșit, nu sunt active, nu există, au fost dezactivate, nu recunosc domeniul nostru, tratează corespondența noastră drept spam sau nu vă aparțin - vor fi eliminate din listă. 

Retrospectiva este o compilație de rezumate din cele mai importante articole publicate pe site în săptămâna în curs de finalizare. Adresa de la care vine retrospectiva este retrospectiva@mold-street.com. 

Noi nu răspundem la mesajele returnate la adresa de la care vine newsletter-ul sau retrospectiva.

BNS își declină responsabilitatea pentru lipsa newsletter-ului în mapa mesajelor primite după finalizarea operațiunii de expediere, utilizatorii fiind responsabili de gestionarea boxelor proprii, setând cele mai prietenoase opțiuni posibile pentru serviciile Mold-Street.com. Dacă boxa email este plină sau mesajele returnate arată că corespondența noastră ajunge în spam, adresele respective vor fi eliminate din distribuție. 

Pentru a renunța la newsletter este suficient să intrați în contul personal și să eliminați adresa introdusă în acest scop. Pentru a renunța la retrospectivă este necesar să ne scrieți la office@mold-street.com.

Citiți Politica de Confidențialitate și Termeni și Condiții pentru a afla mai multe despre interacțiunea cu acest site. 

 

 

 

 

 Advertisement

Oportunitati