Inregistrare cont nou


De ce este necesară înregistrarea

De regulă, pe site-ul Mold-Street.com articolele sunt publicate în regim deschis și accesibile tuturor în condițiile Acordului de Utilizare a Conținutului. Unele articole dobândesc ulterior regim semi-închis, din motive de marketing.

Crearea unui cont (și înregistrarea profilului personal) pe site-ul Mold-Street.com nu este obligatorie. Existența contului, însă, permite utilizatorului înregistrat să vizualizeze gratis toate articolele semi-închise în întregime, cu excepția celor cu plată (pentru care se aplică abonarea).

Logarea

Logarea în cont are loc cu adresa electronică (email) și parola generată de site (care poate fi ulterior modificată). Asigurați-vă că adresa electronică este valabilă, este scrisă corect și vă aparține, iar în cutia poștală este spațiu pentru noi mesaje.  În cazul în care nu vă logați în site timp de 24 de ore după înregistrare, contul este suprimat automat.

Preferințe și renegare

Mold-Street.com preferă adrese personale, care pot fi verificate oriunde și oricând, spre deosebire de majoritatea adreselor de lucru (corporative). De asemenea, am observat că cutiile poștale pe Mail.ru, Yandex.ru, Rambler.ru resping uneori mesajele noastre, de aceea am dori să comunicăm cu utilizatori la adrese mai prietenoase (Gmail.com, Yahoo.com, de exemplu). Asigurați-vă că mesajele noastre nu ajung în spam. Adresele electronice care sunt abandonate, scrise greșit, sau reprezintă conturi email inexistente servesc drept motiv pentru lichidarea profilului utilizatorului de pe site-ul nostru.

Newsletter

Site-ul Mold-Street.com expediază un buletin cu titlurile de articole (Newsletter) de 3-4 ori pe săptămână. Pentru a primi buletinul este nevoie de o adresă electronică a utilizatorului – ea poate fi diferită de cea furnizată în calitate de nume de utilizator. Verificați mapa cu spam în cazul în care observați că nu aveți în inbox nici un mesaj de la noi timp de o săptămână după finalizarea procedurii de înregistrare. Adresa de la care o să primiți buletinul este newsletter@mold-street.com. Dacă doriți să ne semnalați o problemă, vă rugăm să ne scrieți la adresa oficială (pagina cu contacte). Nou nu răspundem la mesajele returnate la adresa de la care vine buletinul.

De ce este nevoie de un număr de telefon (mobil, de obicei)?

Nu este obligatoriu să lăsați numărul de telefon. Acesta ar fi necesar doar în cazul în care furnizați, din imprudență, informații greșite (exemple: nume@yahooc.om, nume@gmail.md), fapt ce face imposibilă finalizarea procedurii de înregistrare, sau când cutia poștală este plină, sau dacă întâmpinați dificultăți la procedura abonament. În astfel de cazuri un reprezentant al BNS ar putea lua legătura cu utilizatorul pentru a remedia situația.

Procedura de înregistrare

Luați cunoștință cu Politica de confidențialitate și Termeni și condiții înainte de a începe procedura de înregistrare.

Completați câmpurile de mai jos pentru a crea un cont pe site-ul nostru și a deveni utilizator înregistrat. Este permisă utilizarea unui alias sau alt nume decât cel real. Dacă vă gândiți că o să faceți cândva upgrade la cont până la abonament, atunci asigurați-vă că oferiți numele și prenumele real. În orice caz, nu acceptăm nume de genul ”Dzxyfmr”, care nu pot fi pronunțate măcar, sau ”45862”, care denotă lipsa de respect față de munca noastră - astfel de profiluri vor fi șterse fără mustrare de conștiință. Câmpurile marcate cu asterisc sunt obligatorii pentru completare.

Primul pas: înregistrați un profil / creați contul, verificați poșta electronică și asigurați-vă că mesajul de la newsletter@mold-street.com nu este în spam.

Pasul doi: logați-vă cu adresa utilizată la înregistrare și parola generată de site și trimisă prin email (dacă nu vă logați timp de 24 de ore, parola expiră și procedura urmează a fi reluată de la început); stocați sau modificați parola și/sau datele de profil (la dorință).

Pasul trei: click pe Upgrade la abonament în dreapta sus și urmași instrucțiunile. 

Succese!

 
Cont nou
Nume, prenume real:*
Utilizator (adresa electronică valabilă):*
Newsletter? (adresa electronică): bifaţi dacă e aceeaşi
Angajator:
Telefon mobil:
Am cont