Abonare

ACCES LA CONȚINUT ȘI ABONAMENTE
 
Accesul gratuit. Cea mai mare parte a articolelor publicate pe Mold-Street.com sunt deschise și pot fi vizualizate în regim de acces liber. Se admite preluarea textelor în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și inserarea hyperlinkului activ. 
 
Accesul gratuit, în baza de înregistrare. Unele articole sunt deschise doar parțial și, pentru a fi vizualizate în întregime și gratuit, este nevoie de înregistrare și de crearea unui cont de utilizator în site-ul nostru. Procedura de înregistrare durează mai puțin de un minut. 
 
Acces contra plată, în bază de abonament. O parte foarte mică de articole sunt oferite contra plată și necesită procurarea unui abonament. Persoanele fizice și persoanele juridice pot să perfecteze un abonament non-comercial (fără drept de republicare) prin intermediul site-ului, după înregistrare, efectuând un upgrade al contului în spațiul din dreapta sus. 
 
Preluarea materialelor de pe Mold-Street.com. Abonamentul non-comercial nu oferă în mod automat dreptul de a re-publica textele Mold-Street.com în alte surse de informare, dacă nu există acordul prealabil în scris al redacției. Pentru abonamentul comercial (cu drept de republicare integrală) sunt aplicate condițiile de contract. Excepție constituie materialele publicate cu finanțare din granturi. 
 
Toate materialele semnate BNS pe acest site, inclusiv textele, imaginile și înregistrările audio/video, sunt protejate de legislația privind drepturile de autor și conexe a Republicii Moldova. 
 
Mold-Street.com oferă abonamente de 30 de zile3 luni6 luni și 12 luni, conform acestui tabel. În prezent plățile electronice pot fi efectuate prin 2CheckOut și PayPal, valabile pentru orice valută. 
 
 
N.B.: În cazul organizațiilor mari non-media se aplică prețurile pentru mass media audiovizuală, sau se procedează la negocieri. 
 
 
Noi acceptăm
 
 

Da, vreau un 
abonament


Mai târziu, acum du-mă la pagina de start


Advertisement

Oportunitati