Abonare

Condiții de accesare a conținutului premium și preluare a articolelor de pe acest site
 
Cea mai mare parte a articolelor publicate pe situl web Mold-Street.com sunt deschise și pot fi vizualizate în regim de acces liber, gratuit. Se admite preluarea necondiționată a textelor în limita a 500 de semne, cu condiția indicării sursei și a linkului activ la pagina originală. 
 
OPȚIUNI DE ACCESARE A ARTICOLELOR PREMIUM PRIN MAGAZINUL ONLINE
 
Pentru a vedea întregul conținut al articolelor premium (închise parțial) există două opțiuni: 
 
1. Achiziția instantă, care permite utilizatorului să vizualizeze articolul premium achiziționat în întregime, fără a fi în mod obligator înregistrat pe site, pe durata unei sesiuni. După părăsirea sitului sesiunea este încheiată și valabilitatea achiziției expiră. 
 
2. Abonamentul clasic (individual, comercial, non-comercial) la întregul conținut al sitului într-o perioadă tipică de abonare. Valabilitatea abonamentului se extinde pentru întreaga perioadă de abonare și expiră odată cu încheierea acestei perioade. Procurarea unui abonament necesită înregistrarea pe site (crearea unui profil de utilizator). 
 
TIPURI DE ABONAMENTE 
 
1. Abonament individual - convenție ce oferă persoanelor fizice înregistrate pe site drepturi de vizualizare a conținutului premium pe același site într-o anumită perioadă, contra cost, cu prohibiție la re-publicarea parțială sau în totalitate a conținutului, și preluarea materialelor multimedia pentru producerea de conținut propriu. Doar pentru informarea proprie. 
 
2. Abonament comercial - convenție ce oferă persoanelor juridice înregistrate pe site drepturi de vizualizare a conținutului premium într-o anumită perioadă, contra cost, inclusiv re-publicarea parțială sau în totalitate a conținutului, și preluarea materialelor multimedia pentru producerea de conținut propriu. Pentru informarea membrilor entității achizitorului și generarea de produse noi. 
 
3. Abonament non-comercial - convenție ce oferă persoanelor juridice înregistrate pe site drepturi de vizualizare a conținutului premium într-o anumită perioadă, contra cost, cu prohibiție la re-publicarea parțială sau în totalitate a conținutului, și preluarea materialelor multimedia pentru producerea de conținut propriu. Acest abonament există exclusiv pentru informarea membrilor entității achizitorului. 
 
Abonamentul comercial este aplicabil pentru toate sursele unde materialele noastre urmează a fi republicate, pentru fiecare sursă suplimentară însă se percepe 20% din prețul abonamentului. 
 
În toate cazurile descrise mai sus citarea sursei și inserarea linkului activ la articol sunt obligatorii. 
 
PERIOADE STANDARD DE ABONAMENT  
  • 30 de zile (individual și non-comercial)
  • 3 luni (individual, non-comercial și comercial)
  • 6 luni (individual, non-comercial și comercial)
  • 12 luni (individual, non-comercial și comercial)
MODALITĂȚI DE PLATĂ
 
1. Online, cu cardul, prin magazinul sitului: 2CheckOut, Paynet
2. Platforma PayPal
3. Virament / transfer bancar ordinar
 
La plățile prin virament / transfer puteți 
a) genera un cont de plată direct de pe site; 
b) solicita un cont de plată de la administrator (pagina Contacte). 
 
BNS își declină responsabilitatea pentru operațiunile eșuate, dacă utilizatorii introduc date neveridice, incorecte sau incomplete în cazul plăților electronice. Dacă utilizatorul achită în baza contului de plată (invoice proforma), generate direct pe site, activarea abonamentului are loc după confirmarea plății de către administrator. În mod normal banii ajung în contul bancar între 12 și 48 de ore, deci vă rugăm să vă aveți puțină răbdare.
 
Politica de returnare a banilor: Produsul pe care îl cumpărați pe Mold-Street.com reprezintă obiectul proprietății intelectuale și nu poate fi returnat vânzătorului. În cazul anulării unui abonament, cumpărătorul va primi suma calculată pentru perioada neutilizată, cu condiția că va solicita acest lucru în scris, indicând în prealabil data când urmează să înceteze calitatea de abonat.
 
Utilizarea conținutului pe multiple surse în cazul unui singur abonat implică costuri adiționale, care sunt negociate cu Administratorul. 
 
ACCESUL LA CONȚINUT
 
Toate articolele sunt vizualizate direct pe site. Cu câteva excepții, Administratorul sitului nu expediază conținut prin email sau alte mijloace pentru fiecare utilizator înregistrat/abonat. Livrarea unui articol prin email poate avea loc doar în următoarele cazuri - (1) la distribuirea retrospectivei cu rezumatele săptămânii; (2) la expedierea unei noutăți importante, cu impact major asupra evenimentelor; (3) la expedierea newsletter-ului cu titlurile din articole, la adresa indicată de Utilizator. 
 
Toate materialele semnate de Business News Service sau Europass pe acest site, inclusiv textele, imaginile și înregistrările audio/video, sunt protejate de legislația privind drepturile de autor și conexe a Republicii Moldova, și tratatele internaționale în domeniu. 
 
Vă atenționăm că abonamentul non-comercial nu oferă în mod automat dreptul de a prelua articolele semnate BNS/Europass, parțial sau în întregime, dacă nu există acordul prealabil, în scris, al redacției. Excepție constituie materialele publicate cu finanțare din granturi, care sunt marcate corespunzător. 
 
Business News Service SRL nu este o întreprindere plătitoare de TVA.
 
Încălcarea condițiilor de abonament poate rezulta în blocarea utilizatorului sau ștergerea profilului acestuia din site. 
 
Ghidul Abonamente Clasice (pdf)
 
 
N.B.: În cazul organizațiilor mari non-media se aplică prețurile pentru mass media audiovizuală, sau se procedează la negocieri. 
 
 
Noi acceptăm
 
 

Da, vreau un 
abonament


Mai târziu, acum du-mă la pagina de start


Advertisement

Oportunitati