Headmaster pagini statice -- BPAY
Despre Produse Abonare Publicitate Comunicate Contacte

Abonare

ACCES LA CONȚINUT ȘI ABONAMENTE

Accesul gratuit. Cea mai mare parte a articolelor publicate pe Mold-Street.com sunt deschise și pot fi vizualizate în regim de acces liber.
 
Accesul gratuit, în baza de înregistrareUnele articole sunt deschise doar parțial și, pentru a fi vizualizate în întregime și gratuit, este nevoie de înregistrare și de crearea unui cont de utilizator în site-ul nostru. Procedura de înregistrare durează mai puțin de un minut. 

Acces contra plată, în bază de abonament. O parte foarte mică de articole sunt oferite contra plată și necesită procurarea unui abonament. Procesul de abonare are loc prin intermediul site-ului, unde utilizatorul înregistrat urmează să efectueze un upgrade al contului. 

Preluarea materialelor de pe Mold-Street.com. Abonamentul nu oferă în mod automat dreptul de a prelua textele Mold-Street.com – parțial sau în întregime – dacă nu există acordul prealabil în scris al redacției. Excepție constituie materialele publicate cu finanțare din granturi. 

Toate materialele semnate BNS pe acest site, inclusiv textele, imaginile și înregistrările audio/video, sunt protejate de legislația privind drepturile de autor și conexe a Republicii Moldova. 


Da, vreau un
abonament

Pentru început e suficientă
înregistrarea

Mai târziu, acum du-mă la
pagina de start

 

 

 25 Octombrie 2017 Training
Urmariti-ne pe retelele sociale

Despre  |   Politica de confidențialitate  |   Termeni și condiții  |   Înregistrarea  |   Agenda business  |   Newsletter

Acest site web a fost dezvoltat cu susținerea European Endowment for Democracy și National Endowment for Democracy.
close