Headmaster pagini statice -- BPAY
Despre Produse Abonare Publicitate Comunicate Contacte

Abonare

ACCES LA CONȚINUT ȘI ABONAMENTE

Accesul gratuit. Cea mai mare parte a articolelor publicate pe Mold-Street.com sunt deschise și pot fi vizualizate în regim de acces liber. Se admite preluarea textelor în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și inserarea hyperlinkului activ. 
 
Accesul gratuit, în baza de înregistrareUnele articole sunt deschise doar parțial și, pentru a fi vizualizate în întregime și gratuit, este nevoie de înregistrare și de crearea unui cont de utilizator în site-ul nostru. Procedura de înregistrare durează mai puțin de un minut. 

Acces contra plată, în bază de abonament. O parte foarte mică de articole sunt oferite contra plată și necesită procurarea unui abonament. Persoanele fizice și persoanele juridice pot să perfecteze un abonament non-comercial (fără drept de republicare) prin intermediul site-ului, după înregistrare, efectuând un upgrade al contului în spațiul din dreapta sus. 

Preluarea materialelor de pe Mold-Street.com. Abonamentul non-comercial nu oferă în mod automat dreptul de a re-publica textele Mold-Street.com în alte surse de informare, dacă nu există acordul prealabil în scris al redacției. Pentru abonamentul comercial (cu drept de republicare integrală) sunt aplicate condițiile de contract. Excepție constituie materialele publicate cu finanțare din granturi. 

Toate materialele semnate BNS pe acest site, inclusiv textele, imaginile și înregistrările audio/video, sunt protejate de legislația privind drepturile de autor și conexe a Republicii Moldova. 
 
Mold-Street.com oferă abonamente de 30 de zile3 luni6 luni și 12 luni, conform tabelului de mai jos.


 

Da, vreau un
abonament

Pentru început e suficientă
înregistrarea

Mai târziu, acum du-mă la
pagina de start

 

 

 Urmariti-ne pe retelele sociale

Despre  |   Politica de confidențialitate  |   Termeni și condiții  |   Înregistrarea  |   Agenda business  |   Newsletter

Acest site web a fost dezvoltat cu susținerea European Endowment for Democracy și National Endowment for Democracy.
close