Termeni și condiții

Site-ul www.mold-street.com este proprietate a companiei Business News Service SRL (în continuare BNS).

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului dat, prezentate în continuare, sunt acceptate implicit de către vizitatori, cu toate consecințele ce rezultă din acceptarea lor.  

Scopurile permise pentru utilizarea acestui site sunt:
1) informarea personală despre evenimentele economice și business;
2) republicarea și difuzarea informațiilor în alte resurse media, cu condiția citării sursei (linkul activ obligatoriu) și existenței acordului prealabil al BNS. 
 
Utilizarea conținutului de pe site în oricare alte scopuri decât cele precizate mai sus este interzisă. Conținutul nu poate fi reprodus, copiat, multiplicat, sau distribuit fără acordul în scris al BNS. Toate drepturile asupra textelor, imaginilor, elementelor grafice, spoturilor video și altor materiale semnate de BNS sunt proprietate a companiei și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor și conexe. BNS este responsabil pentru conținutul propriu și își declină responsabilitatea pentru materialele semnate de autori care nu sunt angajați sau afiliați BNS. 
 
BNS își declină responsabilitatea pentru securitatea site-ului dat și politica de comunicare a utilizatorilor cu acesta. Utilizarea sitului se face pe contul propriu al utilizatorilor. BNS nu poate garanta faptul că informațiile accesate sunt în măsură să vă satisfacă anumite necesități sau că utilizatorii sunt protejați împotriva unor eventuali viruși sau programe malițioase în cazul accesării sitului de la calculatorul propriu sau străin. 
 
Pentru a accesa întregul conținut al site-ului este necesară înregistrarea sau abonarea la serviciile informaționale (vezi aici). Site-ul nu permite copierea textelor de către vizitatori sau utilizatorii înregistrați. Această opțiune este valabilă doar pentru utilizatorii abonați. 
 
Eventualele plângeri sau sugestii cu privire la conținutul site-ului urmează a fi direcționate către administratorii site-ului, prin poșta electronică. BNS își asumă responsabilitatea pentru eventualele greșeli gramaticale, sintactice sau lexicale depistate pe site și va lua măsuri pentru a le elimina în cel mai scurt timp. 
 
BNS nu face partizanat politic și nu participă la campanii politice sau electorale, și nu acceptă spre publicare materiale cu tematică politică sau electorală.
 
BNS nu permite utilizarea limbajului și conținutului licențios, calomnios, discriminator și sexist pe site-ul Mold-Street.com. 
 
BNS își păstrează dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare a site-ului în orice moment, precum și dreptul de a modifica structura, designul și misiunea acestui site, fără preaviz. 
 
Vă rugăm să raportați problemele de ordin tehnic la adresa office@mold-street.com.
 
 
 


Advertisement

Oportunitati