Termeni și condiții

Termenii și condițiile de utilizare a sitului web Mold-Street.com, inclusiv acordul de utilizare a conținutului, sunt acceptate implicit de către vizitatori, cu toate consecințele ce rezultă din acceptarea lor.  
 
Acord de utilizare a conținutului pe situl Mold-Street.com
 
Părțile
 
1. Prezentul acord este obligator și guvernează relațiile între Business News Service SRL (BNS), proprietarul și gestionarul sitului Mold-Street.com și autorul conținutului publicat pe acest site, pe de o parte, și Utilizatorii sitului web respectiv, pe de altă parte. Prin Utilizator se înțelege orice persoană care accesează conținutul sitului și beneficiază de serviciile prestate prin el. 
 
Valabilitatea
 
2. Acest acord este valabil pentru Părți pe întreaga durată a utilizării conținutului și a serviciilor prestate. 
 
Drepturile de proprietate 
 
3. Conținutul publicat pe site - articole gratuite sau premium, imagini și înregistrări video sau audio - este protejat de legislația Republicii Moldova privind drepturile de autor și conexe. Conținutul nu poate fi reprodus, copiat, multiplicat, sau distribuit fără acordul în scris al BNS. 
 
4. Drepturile respective nu se aplică la conținutul preluat de la alte surse, care sunt indicate expres. BNS este responsabil doar de conținutul propriu și își declină responsabilitatea pentru materialele semnate de autori care nu sunt angajați sau afiliați BNS.
 
Obiectul Acordului
 
5. Prin acest Acord, Utilizatorului îi sunt delegate drepturi de utilizare a conținutului original cu scopul de informare proprie și distribuire a linkurilor active la pagina cu conținut prin intermediul rețelelor sociale, email sau alte mijloace; de a întreprinde alte acțiuni permise de legislația în vigoare privind drepturile de autor și conexe. Utilizarea conținutului de pe site în oricare alte scopuri decât cele precizate mai sus este interzisă. 
 
6. Totodată, nu se permite republicarea conținutului original în alte resurse media (inclusiv bloguri) sau situri private sau publice, dacă nu există acordul prealabil în scris al BNS. Utilizarea conținutului în scop de a genera profit este permisă doar cu acordul prealabil în scris al BNS, în condiții comerciale. 
 
7. Conținutul preluat de pe Mold-Street.com și republicat în alte surse de informare urmează a fi limitat la 500 de semne, cu indicarea sursei și furnizarea linkului activ la pagina originală. 
 
8. Prezentul acord nu face parte din relațiile comerciale în condiții de abonament. Pentru a încheia un acord comercial (contract) privind utilizarea conținutului în alte scopuri decât prevede prezentul acordul, contactați-ne prin email (office@mold-street.com) sau telefon (+373-69955005).
 
Soluționarea conflictelor
 
9. Conflictele legate de utilizarea conținutului de către Utilizator urmează a fi soluționate pe cale amiabilă sau în conformitate cu procedurile stabilite de legislația în vigoare a Republicii Moldova. 
 
Alte condiții
 
10. BNS își declină responsabilitatea pentru securitatea sitului dat și politica de comunicare a Utilizatorilor cu acesta. Utilizarea sitului se face pe cont. BNS nu poate garanta faptul că informațiile accesate sunt în măsură să vă satisfacă anumite necesități sau că utilizatorii sunt protejați împotriva unor eventuali viruși sau programe malițioase în cazul accesării sitului de la calculatorul propriu sau străin. 
 
11. Pentru a accesa conținutul premium al sitului este necesară abonarea la serviciile informaționale (vezi Ghidul Achizitiilor Instante sau Ghidul Abonamente Clasice).  
 
12. Eventualele plângeri sau sugestii cu privire la conținutul sitului urmează a fi direcționate către Administratorul sitului, prin poșta electronică. 
 
13. BNS își asumă responsabilitatea pentru eventualele greșeli gramaticale, sintactice sau lexicale depistate pe site și va lua măsuri pentru a le elimina în cel mai scurt timp. 
 
14. BNS nu face partizanat politic, nu participă la campanii politice sau electorale, și nu acceptă spre publicare materiale cu tematică politică sau electorală. 
 
15. Materialele altor autori sunt marcate cu numele autorului sau persoanei (fizice/juridice) care comandă acest material, iar materialele promoționale conțin tagul ”publicitate”. 
 
16. BNS nu permite utilizarea limbajului și conținutului licențios, calomnios, discriminator și sexist pe site-ul Mold-Street.com. 
 
17. BNS își rezervă dreptul de a expedia buletine cu titlurile sau rezumate de articole (newsletter / retrospectiva) sau articole întregi la emailul indicat în momentul înregistrării. 
 
18. BNS își păstrează dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare a sitului în orice moment, precum și dreptul de a modifica structura, designul și misiunea acestui site, fără preaviz. 
 
Vă rugăm să raportați problemele tehnice la adresa office@mold-street.com.
 
 
 
 

 



Advertisement

Oportunitati