Politica de confidențialitate

Colectarea limitată de informații

Situl web Mold-Street.com colectează un volum limitat de informații de la utilizatori:
 
A) Date personale, în timpul înregistrării voluntare a unui profil personal / cont pe site: numele și prenume sau alias, adresa electronică. Aceste date sunt necesare pentru asigurarea accesului la conținutul sitului. 
 
B) Date statistice, care sunt captate automat de către server și platformele analitice: adresa IP, tip browser, geografia vizitatorilor, dispozitiv, rețea, cookies, etc. Aceste date servesc la memorizarea preferințelor de navigare pe site, la îmbunătățirea serviciilor și asigurarea bunei funcționări a sitului. 
 
Business News Service SRL, care deține în proprietate situl Mold-Street.com, nu divulgă, sub nicio formă, datele personale altor părți – decât dacă este constrânsă de către autoritățile competente și doar în limitele legii. La încetarea relației cu utilizatorii toată informația despre ei pe site-ul Mold-Street este ștearsă și nu poate fi restabilită. 
 
Acest site nu colectează alte informații decât cele menționate mai sus. Pentru întrebări, sugestii și plângeri vă rugăm să ne scrieți la adresa electronică office@mold-street.com. 
 
 
 
 
 
 
 
 


Advertisement

Oportunitati