Politica de confidențialitate

Situl www.mold-street.com interacționează cu utilizatorii prin colectarea unor date personale și statistice. Site-ul utilizează a) un sistem de înregistrare voluntară a clienților (numele, adresa electronică, telefon), care presupune colectarea unui volum limitat de informații, b) un sistem e-commerce pentru perceperea plăților prin internet, care facilitează accesul instantaneu la conținut, și c) un sistem standard de colectare automată a datelor statistice, care este prezent la majoritatea site-urilor (adresa IP, tip browser, geografia vizitatorilor, cookies, etc.). De asemenea, site-ul înregistrează deținătorii de conturi în rețelele sociale.  

Informația despre clienți, datele personale și datele statistice sunt colectate exclusiv pentru facilitarea accesului la conținut, pentru a asigura buna funcționare a site-ului și pentru îmbunătățirea serviciilor noastre. BNS nu divulgă, sub nicio formă, datele personale altor părți – decât dacă este constrânsă de către autoritățile competente și doar în limitele legii. La încetarea relației cu clientul toată informația despre el pe site-ul Mold-Street este ștearsă și nu poate fi restabilită. 

Acest site nu colectează alte date decât informațiile menționate mai sus. Pentru întrebări, sugestii și plângeri vă rugăm să ne scrieți la adresa electronică office@mold-street.com. 


 

 
  
 
 
 


Advertisement

Oportunitati