Înregistrarea

De ce este necesară înregistrarea? 
 
Înregistrarea unui profil personal (cont) în situl Mold-Street.com nu este obligatorie, dar este necesară când utilizatorii vor să perfecteze un abonament pentru accesarea întregului conținut premium. 
 
În timpul înregistrării profilului utilizatorii oferă o adresă electronică valabilă, care devine numele de utilizator la logare, și numele/prenumele real sau un alias. În profil ei pot insera și alte informații - numărul de telefon și denumirea entității angajatorului - pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile consumatorilor de informații. 
 
Înregistrarea reprezintă, de asemenea, o formă de comunicare între administratorului sitului web și utilizatori, cei din urmă beneficiind astfel de câteva servicii gratuite - buletinul cu cele mai recente titluri și retrospectiva săptămânii cu rezumatele celor mai importante articole din ultimele 7 zile. 
 
În cazul în care utilizatorii oferă un email greșit sau străin, indiferent de motive, ei nu vor putea confirma înregistrarea și astfel va fi imposibil de creat profilul personal în site. 
 
Mold-Street.com preferă adrese personale, care pot fi verificate oriunde și oricând, spre deosebire de majoritatea adreselor de lucru. De asemenea, am observat că cutiile poștale pe Mail.ru, Yandex.ru, Rambler.ru resping uneori mesajele noastre, de aceea am dori să comunicăm cu utilizatori la adrese mai prietenoase (Gmail.com, Yahoo.com, de exemplu). Asigurați-vă că mesajele noastre nu ajung în spam. 
 
Din profilul personal utilizatorii pot să facă upgrade la statutul de abonat. 
 
Ghidul Abonamente Clasice (pagina 1 pentru înregistrare)
 
 
 
Da, vreau un abonament

Pentru început e suficientă 
înregistrarea

Mai târziu, acum du-mă la 
pagina de start
 
 
 

 
 


Advertisement

Oportunitati