Ce afaceri are în Moldova Ilan Laufer, noul secretar de stat din Guvernul României

shadow
Joi, 19.01.2017 08:14   4353
Harry Ilan Laufer, cunoscut pentru că a intermediat aducerea rețelei de magazine H&M în România, a fost numit miercuri prin decizia premierului român Sorin Grindeanu secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Ilan Laufer (33 de ani), de origine israeliană, dar care din 1997 trăiește în România, și-a început cariera de afaceri în 2002 la agenția de real estate BC Richard Ellis, fiind numit acolo Senior Broker. Ulterior, în 2004, a trecut ca Development Manager la Time-Out, brand de haine din Cehia, pentru care a dezvoltat o rețea de 15 magazine.

În 2005 semnează cu fondul de investiții NCH (prezent și în Republica Moldova) ca Sale Manager pentru lanțul de centre comerciale Winmarkt, unde realizează Grand Center Ploiești, un centru comercial de 40.000 metri pătrați.

Partener de afaceri cu Pincevschi

La începutul anului 2007, Ilan Laufer înființează propria companie, Retail Group, agenție de real estate, iar în 2012 Ilan Laufer este numit vicepreședinte al Holdingului Elita 5, condus de Alexandru Pincevschii, cândva unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Republica Moldova.

Potrivit VIP Magazin, Laufer a devenit chiar partener oficial cu Alexandru Pincevschii, el fiind cel care s-a ocupat de relansarea și dezvoltarea centrului comercial Grand Hall pe parcursul anului 2012, reușind împreună cu echipa să-l mențină la un grad de ocupare de aproape 100%, cu toate că în primul an de funcționare există o rotație normală a chiriașilor de aproximativ 15%.

 

Acest articol este doar pentru abonați.

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Litigii comerciale   Proprietari și manageri   Construcții și imobiliare  

Advertisement

Oportunitati