Unul dintre cei mai mari comercianți de automobile din Moldova a ajuns la faliment

shadow
Marţi, 19.05.2015 05:16   9123
Compania Elita-5-Auto, importator oficial Mitsubishi, Honda, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional și Jeep a intrat în insolvență iar banca a scos la vânzare activele.

Compania Elita-5-Auto, unul dintre cei mai mari comercianți de automobile din Republica Moldova a intrat în insolvență. Motivul este incapacitatea de a rambursa creditele de circa 100 de milioane de lei, contractate de la Moldindconbank.

Potrivit unei decizii a Curții de Apel, Elita-5-Auto este oficial în insolvență de pe 8 mai, iar sechestru pe activele companiei au fost puse încă pe 21 aprilie.

Banca nu a așteptat mult și deja a scos la vânzare centrul auto specializat în comercializarea și reparația automobilelor de pe bulevardul Dacia chiar la ieșirea din Capitală. Prețul pentru terenul de 1,1 hectare și imobilul cu suprafața de circa 6.900 de metri pătrați, nu a fost anunțat.

Potrivit unui anunț de pe pagina specializată gaj.md, banca comercială care vinde aceste bunuri, este gata să acorde credite în condiții preferențiale pentru procurarea activelor expuse la vânzare.

 

Acest articol este doar pentru abonați.

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Proprietari și manageri   Transport și turism  

Advertisement

Oportunitati