Drumul ce trebuia să fie gata în 2017 va fi finalizat la anul

shadow
Sâmbătă, 23.01.2021 09:49   792
Lucrările de reabilitare a unui tronson din drumul național R6 Chișinău-Orhei-Bălți (centura de ocolire a orașului Sângerei și segmentul Prepelița – Sărătenii Vechi), cu o lungime totală de circa 30 kilometri, ar urma să fie finalizate abia în martie 2022, anunță Administrația de Stat a Drumurilor (ASD).

Acum acestea au fost conservate parțial pentru perioada rece, iar ASD a cerut ca șantierul să dispună de semnalizare rutieră corespunzătoare pentru sezonul de iarnă 2020-2021.

Reabilitarea drumului trebuie să se încheie până în martie 2022

Totodată, pe tronsonul divizat în două loturi ce include centura de ocolire a orașului Sângerei și segmentul Prepelița – Sărătenii Vechi sunt efectuate lucrări de reparație a podurilor, desfășurarea acestora fiind posibilă în condițiile meteorologice curente.

Citiți și:

Turcii de la Onur au câștigat două contracte de reabilitare a drumurilor în Moldova

"Administrația monitorizează sistematic starea șantierelor de lucru pentru a asigura o circulație rutieră fluidă a mijloacelor de transport, fără dificultăți, în condiții de iarnă. Conlucrăm eficient cu antreprenorul și acordăm suportul necesar, astfel încât reabilitarea drumului național R6 să se încheie până în luna martie a anului 2022", a declarat directorul general Interimar al ASD, Veaceslav Potop, în cadrul unei întrevederi cu conducerea companiei ONUR Taahut Tasimacilik Insaat Ticaret Ve Sanayi A.S.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

fara inregistrare sau abonament

Teme: Construcții și imobiliare   Achiziții publice și licitații  

Advertisement

Oportunitati