Voluntari pentru un an in Marea Britanie

Durata: 12 luni

Data începerii proiectului: cat de curand posibil

Persoane eligibile:

  • Tineri cu vîrstă cuprinsă între 18 și 30 ani
  • Cetățeni ai Republicii Moldova
  • Tineri capabili să comunice în limba engleză
  • Tineri motivați și responsabili

Tools for self reliance este o organizație de caritate din Regatul Unit, înființată în 1980. Misiunea organizaței este de a contribui la reducerea sărăciei în Africa prin colaborarea cu organizațiile partenere și susținătorii organizației din Marea Britanie pentru a le permite oamenilor să construiască mijloace de trai viabile și durabile.

Voluntarii vor fi in sediul din Netley Marsh, care este aproape de Southampton. Tools for Self Reliance este alcatuit dintr-o echipa de 7 lucratori. Pe lângă asta, există aproximativ 780 de voluntari în Marea Britanie, dintre care 130 sunt la sediul Netley Marsh.

Câteva exemple de sarcini pentru voluntari:

  • Renovarea (curățarea) sculelor de mână sau mașină
  • Verificarea kitului
  • Reamenajarea mașinii de cusut
  • Ambalarea mașinii de cusut

Informații practice: Voluntarul va locui într-o casă cu cinci dormitoare, care se află in același loc ca și Tools for Self Reliance. Voluntarii vor avea propriul lor dormitor, dar vor împărți zonele comune cum ar fi bucătăria, baia și salonul cu ceilalți voluntari. Există biciclete disponibile pentru voluntari. Voluntarul va lucra de luni pina vineri între orele 09.00 – 17.00, cu o pauză de ceai de 30 de minute la orele 11.00 – 11.30 și un oră de prânz între orele 13.00 – 14.00. Indemnizația este de 65 de lire sterline pe săptămână. Veți primi un concediu anual de 25 de zile pentru un proiect de 12 luni plus toate sărbătorile nationale.

Mai multe detalii despre proiect gasiti aici: https://voluntariat.md/call-for-participants/volunteering-opportunity-uk/

Candidații interesați sunt rugați să trimită CVul și o Scrisoare de Motivare în limba engleză la adresa de e-mail advit_team@yahoo.com pîna în 13/01/2019, menționînd în subiect „EVS UK”.


Advertisement

Oportunitati