A doua ediție a Forumul european al angajatorilor în Moldova

Forumul european al angajatorilor în Moldova revine la a doua ediție. Evenimentul va avea loc pe data de 6 octombrie, ora 10:00 în incinta Hotelului Codru (mun. Chișinău, str. 31 August 1989 nr. 127).

Scopul evenimentului este de a face legătura dintre companiile cu capital străin din Moldova sau care activează pe piața europeană și tinerii specialiștii, studenți din țară. Peste 20 de companii vin să se întâlnească cu viitorii angajați și să stea la o discuție cu tinerii care se gândesc la o carieră într-o companie europeană.

Vizitatorii sînt rugați să vină cu CV, pentru că ar putea aplica imediat la un post sau îl vor putea lăsa pentru o eventuală contactare ulterioară în vederea angajării.

În cadrul evenimentului de deschidere vor fi prezenți Emmanuel Skoulios, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Franța-Moldova, Cristina Boaghi, Viceministrul Educației, E.S. Dl Pascal Vagogne, Ambasador al Franței la Chișinău, Roxana Țurcanu, Responsabil al Antenei din Chișinău a Agenției Universitare a Francofoniei, reprezentanți ai Delegației Uniunii Europene la Chișinău, precum și alți invitați de onoare.

În cadrul forumului va avea loc un panel de discuții pe tema „Formarea de specialitate și academică - factor cheie pentru o integrare profesională reușită și evitarea fenomenului migrației". În cadrul panelului vor discuta și răspunde la întrebări: Tatiana Dormenco, Zona Economică Liberă Bălți, Laura Cioclea, coordonator al programului Migrație pentru dezvoltare, Diana Doros, Director Resurse Umane, Gas Natural Fenosa în Moldova, Roxana Țurcanu, Director, Agenția Universitara a Francofoniei.

Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț și Industrie Franța-Moldova, în parteneriat cu Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, Ministerul Educației, Agenția Universitara a Francofoniei, Asociația de Colaborare Economică Moldo-Germană, precum și Invent Moldova.

Pentru mai multe detalii accesați pagina evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1843162395895230/

Persoană de contact:
Magda Petrachi
+373 78230111
Magda.petrachi@gmail.com


Forumul european al angajatorilor în Moldova revine la a doua ediție. Evenimentul va avea loc pe data de 6 octombrie, ora 10:00 în incinta Hotelului Codru

Advertisement

Oportunitati