Tehnica agricolă și industrială devine mai accesibilă datorită ofertei MAIB

shadow
Joi, 05.07.2018 10:12   1283
BC „Moldova Agroindbank” S.A. propune un program avantajos de creditare pentru achiziționarea tehnicii și utilajelor agricole și industriale produse în Belarus.

Programul este inedit pentru piața Republicii Moldova, MAIB fiind unica bancă care a semnat un acord în acest sens cu Guvernul Republicii Belarus.

Astfel, puteți deveni proprietarul echipamentului tehnic sau vehiculelor de care aveți nevoie, venind cu o contribuție proprie de minim 10%. Mai mult ca atât, creditul se acordă în MDL pentru un termen de până la 5 ani.

Advertisement

Grație avantajului exclusiv al programului de creditare, dobânzile sunt parțial compensate  de către Guvernul belarus, în mărimea ratei de bază stabilite de Banca Națională a Moldovei, dar nu mai mult de 6% anual din dobânda achitată de beneficiari.

Echipamentul pe care vi-l doriți poate fi achiziționat atât de la dealerii oficiali din Republica Moldova, cât și direct din Republica Belarus.

MAIB vă invită să profitați de aceste condiții financiare avantajoase pentru a pune bazele unei afaceri temeinice și profitabile.

Pentru a afla mai multe detalii, contactați cu încredere oricare din sucursalele MAIB, accesați Programul de creditare pe site-ul MAIB sau  apelați serviciul Call Center 022 268 999. Oportunitati