Reacția SA Veteranul

shadow
Vineri, 14.02.2020 06:00   406

SA Veteranul se declară îngrijorată în urma publicării pe portalul www.mold-street.com, pe 24 și 31 ianuarie 2020, a unor articole ce au ca obiect un litigiu civil, care se află în prezent în examinare la Curtea de Apel Cahul, referitor la cererile de apel depuse de ICS "Premier Energy" S.R.L. și ICS "Premier Energy Distribution" S.A. împotriva hotărârii Judecătoriei Cahul din 17 aprilie 2018.

SA Veteranul declară că informațiile publicate referitor la litigiul sus-indicat ar fi incomplete, prezentate unilateral și tendențios, cu distorsionarea și manipularea faptelor, favorabile anumitor participanți la proces.

SA Veteranul consideră că aprecierea temeiniciei poziției părților în litigiul susmenționat ține de competența exclusivă a instanțelor de judecată, ale căror concluzii și constatări nu pot fi anticipate, influențate sau substituite.

Advertisement

Conform legii, justiția se face în sala de judecată și nu prin intermediul mass media. 

SA Veteranul consideră articolele publicate pe portalul www.mold-street.com tentativă de exercitare a presiunii asupra judecătorilor, în vederea intimidării acestora și influențării de a adopta o decizie favorabilă apelanților.SA Veteranul consideră că articolele publicate menționate dăunează examinării obiective a litigiului susmenționat.
 Oportunitati