Reacţia SA Veteranul

shadow
Vineri, 14.02.2020 06:00   244

SA Veteranul se declară îngrijorată în urma publicării pe portalul www.mold-street.com, pe 24 și 31 ianuarie 2020, a unor articole ce au ca obiect un litigiu civil, care se află în prezent în examinare la Curtea de Apel Cahul, referitor la cererile de apel depuse de ICS "Premier Energy" S.R.L. și ICS "Premier Energy Distribution" S.A. împotriva hotărârii Judecătoriei Cahul din 17 aprilie 2018.

SA Veteranul declară că informațiile publicate referitor la litigiul sus-indicat ar fi incomplete, prezentate unilateral și tendențios, cu distorsionarea și manipularea faptelor, favorabile anumitor participanți la proces.

SA Veteranul consideră că aprecierea temeiniciei poziției părților în litigiul susmenţionat ţine de competenţa exclusivă a instanţelor de judecată, ale căror concluzii şi constatări nu pot fi anticipate, influenţate sau substituite.

Advertisement

Conform legii, justiţia se face în sala de judecată şi nu prin intermediul mass media. 

SA Veteranul consideră articolele publicate pe portalul www.mold-street.com tentativă de exercitare a presiunii asupra judecătorilor, în vederea intimidării acestora şi influenţării de a adopta o decizie favorabilă apelanţilor.SA Veteranul consideră că articolele publicate menționate dăunează examinării obiective a litigiului susmenționat.
 Oportunitati