Despre

Mold-Street este portalul web al companiei Business News Service SRL și este destinat noutăților din lumea afacerilor, analizelor economice și investigațiilor privind corupția în Republica Moldova. Portalul a fost construit cu suportul financiar al Fundatiei Europene pentru Democrație (EED) și Fundației Naționale pentru Democrație (NED)

Misiunea noastra este de a aduce transparență în viața economică și afacerile zi de zi din Republica Moldova, de a sensibiliza opinia publică, mediul de afaceri, partenerii internaționali și autoritățile publice despre problemele, tendințele și oportunitățile existente în economia moldovenească. Noi urmărim statistica tranzacțiilor, conflictele de interese, hotărârile judiciare dubioase, litigiile economice, licitațiile publice, deciziile autorităților în materie de economie și alte subiecte de interes public. 

Site-ul conține și oportunități de angajare în câmpul muncii, instruire și educație, programe de finanțare a afacerilor și proiectelor, precum și diverse evenimente. Tot aici găsiți o agendă a evenimentelor business. 

BNS nu face partizanat politic și nu își pune sarcina de a reflecta pe teme politice. BNS este o întreprindere a unor persoane fizice fără interese politice. Echipa noastră se conduce de un set de principii deontologice propriu (descarcă în PDF Codul de Etică și Integritate) ce vor ghida întreaga activitate a jurnaliștilor care colaborează în cadrul acestei întreprinderi media.
 
Declarația de proprietate a companiei Business News Service SRL o gasiți AICI.
 
 
 
 
 


Advertisement

Oportunitati