Invitație la o ședință cu Scott Hochlander, Directorul Misiunii USAID in Moldova

Clubul Presei Economice invită la o sedinta a Clubului de presa cu Dl Scott Hochlander, Directorul Misiunii USAID in Moldova la tema competitivății sectoarelor economiei naționale.

Întâlnirea va avea loc marți, 3 martie, la 16:00, la America House (Bănulescu-Bodoni, 27).  

Vă rugăm să confirmați participarea prin reply la adresa contact@cpe.md.

Background despre subiectul discuției:

La finele anului 2019, USAID Moldova a contractat un centru american de cercetare și analiză, pentru a realiza o evaluare sectorială a industriilor, care beneficiază de asistența USAID (vinificație, industria ușoară, turism local și tehnologia informației și a comunicațiilor.) Studiul oferă o evaluare critică a fiecăreia dintre cele patru industrii, bazată pe o experiența de peste 14 ani de finanțare din partea USAID a proiectelor de competitivitate în Moldova. Studiul conține tablouri de bord, bazate pe date statistice din Moldova și din alte țări, cu care s-a făcut comparație, pentru a analiza nivelul de competitivitate și traiectoria de dezvoltare a țării. Studiul mai include și o analiză SWOT pentru fiecare industrie, oferă modele de avantaje competitive, precum și recomandări pentru fiecare sector.

Marti, 3 martie, veți avea ocazia să discutați cu Dl Scott Hochlander, Directorul Misiunii USAID in Moldova, despre rezultatele acestui studiu și aspectele de dezvoltare ale Moldovei.

Întrevederea va avea loc la 16:00, la America House (Bănulescu-Bodoni, 27).  

Alexandru Burdeinii,

Presedinte 

Clubul Presei Economice

+37379119100

+37369119100

contact@cpe.md

www.cpe.md


Advertisement

Oportunitati