Participă la nou experiment economic organizat de Expert-Grup în parteneriat cu laboratorul de economie experimentală din Montpellier şi ASEM

Expert-Grup, în parteneriat cu Academia de Studii Economice a Moldovei și laboratorul de economie experimentală din Montpellier, invită tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani să participe la un nou experiment economic.

Acesta va avea loc în zilele de 31 octombrie - în intervalele orare 9:30 - 11:30, 13:00 - 15:00 şi pe 1 noiembrie - intervalul 9:30 - 11:30,  13:00 - 15:00 la Academia de Studii Economice a Moldovei, în sala Multimedia a blocului B.

Experimentul presupune luarea de decizii în cadrul unui joc economic pe calculator cu posibilitatea de a câștiga în medie 200 de lei în funcție de rezultatele individuale în cadrul experimentului. Banii câștigați vor fi rambursați în numerar, imediat după finalizarea sesiunii.

Doritorii interesați să participe sunt invitați să se înregistreze la una dintre sesiunile disponibile, pe platforma din link-ul alăturat http://bit.ly/2W6Oaa1, termenul limită pentru înregistrare este până la data de 28 octombrie 2019.

Pentru mai multe detalii, dar și pentru înregistrare, ne puteți contacta la numărul de telefon 022 929 994 și adresa de email: event@expert-grup.org, persoană de contact Agachi Inga. Menționăm că doritorii vor putea participa doar la o singură sesiune dintre cele 4 care vor fi organizate.

Participarea în cadrul experimentului nu necesită competențe speciale. Persoanele care vor veni din afara oraşului Chişinău vor primi rambursarea cheltuielilor de transport în baza biletului de călătorie.


Advertisement

Oportunitati