Programul de Stagiu Profesional în SUA

Consiliile Americane pentru Învățămînt Internațional din Moldova anunță o nouă rundă de selecție în cadrul Programului de Stagiu Profesional în SUA

Professional Fellows 

Consiliile Americane pentru Învăţămînt Internaţional din Moldova anunță deschiderea concursului pentru selecția finaliștilor în cadrul Programului Professional Fellows (Programul de Stagiu Profesional  în SUA), runda 1 septembrie– 1  noiembrie 2019.

Grupul țintă: angajații în serviciul public (instituții de stat și ONG-uri) care sunt activi implicați în reforme politice și sociale/ implimentarea și promovarea inițiativelor civice/ administrarea publică și guvernarea locală atât la nivel național cât și internațional. În limitele vârstei cuprinsă între 25 şi 35 de ani, care vorbesc limba engleză la nivel intermediar.

Programul oferă finaliștilor un stagiu de 6 săptămâni într-o instituție publică sau ONG din SUA și acoperă toate cheltuielile majore legate de participare: viza J1, bilet avia, asigurarea medicală, stipendiul lunar care acoperă cheltuielile de bază, cheltuielile legate de sesiunile de orientare din Washington.

Participanții la concurs vor depune dosarele în format electronic https://ais.americancouncils.org/pfp și vor trece prin 3 etape de selecție: completarea dosarului electronic, susținerea examenului TOEFL (la oficiul Consiliilor Americane, gratuit) și interviul final în limba engleză.

Mai multe detalii despre program: http://americancouncils.md/pfp-ro/?lang=ro

Termenul limită pentru depunerea dosarelor online: 1 Noiembrie 2019

Prezentarile programului vor avea loc în următoarele locații:

  1. Chișinău- Oficiul Consiliilor Americane, str. Kogălniceanu 81- 21 Septembrie 11:00
  2. Chișinău- America House, Str. Bănulescu-Bodoni 27- 19 Octombrie 10:30

Consiliile Americane pentru Învățămînt Internațional din Moldova, Kogălniceanu 81, Chișinău
tel: (022) 22 58 60 / 068689717, e-mail: PFP@americancouncils.md


Advertisement

Oportunitati