Solicitarea ofertelor de preț pentru servicii IT

Rudeana SRL solicită oferte de preț pentru elaborarea unei platforme de competiții online în bază de chestionare, în limba română. Platforma va avea, printre altele, un registru cu chestionare (întrebări și răspunsuri corecte/false), panoul de gestionare a chestionarelor, baza de date personale ale utilizatorilor, sistem de programare pentru competiții, procesator de plăți online, interfață pentru utilizatorii care participă la competiții, mecanism de generarea a rapoartelor statistice. 

Eligibilitate

  • întreprindere înregistrată în România, Uniunea Europeană sau alte state, specializată în servicii IT.

Platforma va conține 4 compartimente esenţiale:

  1. Interfaţa vizitator Internet a care vor asigura navigarea în conţinutul portalului, compatibilă cu browserele de internet Explorer, Chrome, Firefox, Opera, Safari, și adaptată la dispozitivele mobile.
  2. Panou de gestiune a conținutului (CMS) pentru administratori, care va asigura o administrare facilă a conținutului și a funcționalităților portalului, inclusiv sistem pentru inserarea și editarea de chestionare (cu sau fără imagini); setarea proprietăților întrebărilor (domeniul, nivelul de dificultate, valoarea întrebărilor); setarea calendarului și timpului competițiilor; mecanism pentru generarea de facturi și rapoarte statistice despre competiții și performanța fiecărui participant.
  3. Baza de date cu informaţia privind totalitatea proiectelor de dezvoltare implementate, registrul de chestionare, datele personale ale utilizatorilor (se aplică GDPR).
  4. Interfaţa sesiunii competiției, prin intermediul căruia utilizatorii vor participa la competițiile planificate. Aceasta presupune un panou de gestionare a informației personale pentru utilizatori, inclusiv modulul de înregistrare a profilului, opțiunea de programare la competiții; opțiunea de plată online; opțiunea de voting.

Oferta va conține: 

1) Un document pe antet cu prețul în EUR sau RON pentru conceptul, designul, programarea/construcția platformei, și suportul tehnic (mentenanță) timp de 12 luni. Oferta va avea un termen de valabilitate de cel puțin 2 luni și va include TVA.  

2) Formularul de ofertă, care poate fi descărcat aici: https://drive.google.com/file/d/1kW34VTToaf69-y4qFGJUW6vJF2o42xCQ/view?usp=sharing

Alte mențiuni: Ofertele vor fi expediate în format electronic (PDF sau JPEG) la adresa electronică bonaur.co@gmail.com. Tot la acest email vor fi trimise eventualele solicitări de clarificare. 

Termenul-limită pentru expedierea ofertei: 21 mai 2019, ora 20:00

Pentru mai multe detalii descărcați Caietul de Sarcini/Termenii de Referință: 

https://drive.google.com/file/d/1GB2x55ahQCJ485reNIKOpudkzPPr2gjM/view?usp=sharing

 

Advertisement

Oportunitati