IREX Moldova lanseaza Concursul pentru Plasarea Contentului American Licențiat – apel pentru recepționarea aplicațiilor

IREX Moldova lansează apelul deschis de recepționare a aplicațiilor în cadrul Concursului pentru Plasarea Contentului American Licențiat, cu scopul de a identifica televiziuni naționale, regionale și locale, cu statut de instituții publice sau private, care sunt dispuse să-și diversifice grila de programe TV cu content de divertisment american licențiat și dublat în limba română, inclusiv cu formate de televiziune (francize) care vizează în mod direct populația cu vârsta cuprinsă între 30-45 de ani.

Concursul este lansat în cadrul proiectului „Diversificarea Contentului de Divertisment”, finanțat de Ambasada SUA în Republica Moldova și implementat de IREX, cu scopul de a susține diversificarea programelor de televiziune disponibile în țară și pentru a oferi acces la:

  1. programe TV de divertisment de origine americană, licențiate și dublate în limba română și
  2. formate de televiziune americane care ar putea fi recreate și adaptate la contextul local, și care corespund cererii telespectatorilor în materie de programe de divertisment inovatoare.

Posturile TV eligibile pot aplica pentru un grant în valoare de până la 40.000 USD.

Pentru a aplica, candidații trebuie să transmită Formularul de Aplicare completat (conform modelului furnizat), semnat și ștampilat de reprezentantul televiziunii autorizat în baza statutului de înregistrare la adresa tvgrant.md@irex.org până la 3 mai 2019, indicând în linia de subiect: Concursul pentru Plasarea Contentului American Licențiat.

Propunerea trebuie să conțină:

  1. Formularul de Aplicare completat (conform modelului furnizat);
  2. Copia statutului de înregistrare și a licenței.

Pentru mai multe detalii despre concurs, consultați Ghidul de Aplicare și descărcați Formularul de Aplicare accesând link-ul: https://www.irex.org/project/creating-content-connections-moldova


Advertisement

Oportunitati