Invitație la training in Bansko, Bulgaria

Suntem în căutarea a 4 participanți moldoveni  (lucratori de tineret) pentru un training in Bansko, Bulgaria.

Durata: 8-16 mai.

Obiectivele întregului  proiect:

  • Dotarea organizațiilor cu cunoștințe despre drepturile omului și democrație.
  • Dezvoltarea conștiinței critice despre drepturile omului în rândul lucrătorilor de tineret și al educatorilor în mod direct și indirect prin colegii lor.
  • Să ofere competențe de a organiza cursuri de formare lucrătorilor de tineret și educatorilor, având cunoștințe minuțioase despre obiectivele și principiile disciplinelor, cât și a le înțelege și a-i apropia de motodele de predare și învățare.
  • Să dezvolte noi abordări non-formale în educația drepturilor omului și educația democrației.
  • Să aducă o dimensiune online pentru educația drepturilor omului, prin crearea unui instrument de educare, validare, recunoaștere și reflecție asupra învățării (pentru a înțelege mai bine, vizitați linkul: https://www.badgecraft.eu/en/projects/1237/badges)
  • A identifica metodele efective pentru a crește implicarea tinerilor și a atrage lucrătorii de tineret în domeniul Drepturilor Omului.
  • A întări respectul pentru Drepturile Omului și libertatea fundamentală printre tineri și a-i încuraja să devină cetățeni democratici activi
  • Sprijinirea activităților organizațiilor partenere în vederea creării unei culturi a păcii, bazată pe valorile universale ale drepturilor omului.

Obiectivele trainig-ului:

  1. A crește competențele tinerilor lideri, lucrătorilor de tineret și educatorilor în domeniul  activismului discursurilor anti-ură și educația Drepturilor Omului.
  2. A crește o comunitate de lucrători de tineret în special cu referire la drepturile omului prin utilizarea tehnologiilor digitale și a artei.

Candidații interesați sunt rugați să trimită CV-ul lor și formularul de aplicare completat către advit_team@yahoo.com  cu Subiectul „Training in Bansko” pina in data de 23 martie 2019.

Mai multe detalii puteti afla la acest link: https://voluntariat.md/call-for-participants/volunteering-bansko-bulgaria/


Advertisement

Oportunitati