Startup Grind cu Gilles de Clerck: Strategii de crestere a afacerii

Dacă ai o afacere și vreai să afli strategii noi despre cum să o crești exponențial sau dorești să petreci timpul util în compania unei comunități de tineri antreprenori și oameni minunați, atunci te invităm la evenimentul Startup Grind Chisinaucu un invitat special din Belgia, Gilles de Clerck.

Gilles este fondatorul ABLAZE Growth Studio unde are și rolul de Growth Strategist. ABLAZE este o agentie care dezvoltă strategii de creștere bazate pe ROI pentru startup-uri, întreprinderi noi și brănduri, prin utilizarea creativă a datelor și psihologiei consumatorului. Gilles, de asemena, se specializează în: 

design experimental pentru construirea strategiilorde creștere bazate pe ROI (rentabilitatea investiției)

  1. validarea noilor idei de afaceri
  2. branding personal pe canalele de social media
  3. user acquisition si user onboarding

Pe lângă activitatea sa de fondator, Gilles mai este si mentor la acceleratorul Startup Wise Guys si European Innovation Academy. De asemenea, activează și în calitate de Head of Growth la Salesflare și The Growth Revolution și a fost invitat ca speaker în cadrul mai multor conferințe internaționale.

AGENDA:

  • 18:00 - 18:45 Socializare, pizza și băuturi răcoritoare (incluse in preț)
  • 18:45 - 19:20 Prezentare la tema Strategii de creștere
  • 19:20 - 20:00 Dialog cu invitatul, care va fi intervievat de moderatorul evenimentului
  • 20:00 - 21:00 Socializare, pizza și băuturi răcoritoare (incluse in preț)

Locurile sunt limitate! Rezervează-ți locul aici: http://bit.ly/SG-Gilles. Pentru a afla mai multe despre eveniment, click aici. Te așteptăm la Generator Hub, pe 20 februarie, la orele 18:00!


Advertisement

Oportunitati