Apel de Depunere a Cererilor de Grant

Proiectul de Competitivitate din Moldova - Apel de Depunere a Cererilor de Grant (RFA) Nr. RFA-2018-004 - Susținerea turismului rural din zonele vitivinicole ale Republicii Moldova

Proiectul de Competitivitate din Moldova finanțat de USAID și Suedia, și implementat de către Chemonics International Inc., acceptă cereri de grant pentru implementarea următorului obiectiv: Susținerea turismului rural din zonele vitivinicole ale Republicii Moldova cu diversificarea produselor turistice oferite, precum și îmbunătățirea facilităților și calității acestora pentru a poziționa Moldova drept destinație turistică atractivă bazată pe durabilitate, autenticitate și păstrarea tradițiilor, urmărind scopul de a impulsiona o dezvoltare accelerată și concentrată în hub-urile turistice prioritare. Mai multe detalii puteți găsi accesând acest link: https://drive.google.com/open?id=1OziUlU1tbBnuZsWNIzWKPC0dEYuaqbVH.

Întrebările în scris cu privire la acest RFA se vor transmite la următoarea adresă de e-mail seed@chemonics.md. Data limită pentru prezentarea cererii de grant este 28 februarie 2019.

Granturile vor fi acordate și implementate pe bază de competiție, în limita fondurilor disponibile și în conformitate cu regulamentele USAID și ale Guvernului SUA cu privire la granturi, precum și cu politicile interne ale Proiectului de Competitivitate din Moldova, implementat de către Reprezentanța din Moldova a Corporației Chemonics International Inc.


Advertisement

Oportunitati