Conferință de lansare de carte „Posibilități și impedimente în fața schimbărilor sistemice din Moldova, Ucraina și Georgia”

Centrul Analitic Independent Expert-Grup în parteneriat cu Centrul de Studii Politice Europene (CEPS) vă invită să participați la conferința cu genericul „Posibilități și impedimente în fața schimbărilor sistemice din Moldova, Ucraina și Georgia”. Evenimentul va avea loc pe 29 noiembrie, cu începere de la ora 14.00, în sala de conferință a Hotelului „Jolly Alon” (Chișinău, str. Maria Cibotari, 37).

Evenimentul își propună să aducă în discuție progresul înregistrat de Republica Moldova la 4 ani de la implementarea prevederilor Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană pentru a releva cele mai importante tendințe și provocări cu care s-au cofruntat autoritățile în procesul de reforme. În cadrul conferinței vor fi lansate și două cărți, care vor oferi un suport analitic discuțiilor: ediția actualizată a manualului „Aprofundarea Relațiilor UE-RM: Ce? De ce? Cum?” și „Eforturile pentru buna guvernare în Europa de Est”, elaborate de către experți din Moldova, Ucraina, Georgia și statele Uniunii Europene.

Evenimentul va fi organizat în cadrul proiectului „Înțelegerea Acordurilor de Asociere și a Zonelor de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (ZLSAC) dintre UE și Ucraina, Moldova și Georgia”, sprijinit financiar de Agenția Suedeză pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida). Proiectul este coordonat de Centrul pentru Studii Politice Europene (CEPS) și realizat în parteneriat cu Institutul de Prognoză Economică și Consultanță Politică (IER) din Kiev, Centrul de consultanță Reformatics din Tbilisi și Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” din Chișinău.

Conferința își va ține lucrările în limba română. Traducerea simultană în limba engleză va fi asigurată.

Pentru a confirma participarea, vă rugăm să completați formularul de mai jos, nu mai târziu de miercuri, 28 noiembrie, ora 10:00. Dacă aveți nevoie de clarificări și/sau explicații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la adresa natalia@expert-grup.org, persoana de contact Natalia Chitii, specialist în comunicare.


Advertisement

Oportunitati