Proiecte comune moldo-germane în domeniul jurnalismului

Școala de Studii Avansate în Jurnalism de la Chișinău în parteneriat cu Deutsche Gesellschaft e. V. din Berlin anunță lansarea unui proiect comun ce are drept scop crearea unei rețele moldo-germane de jurnaliști.

Proiectul se adresează tinerilor jurnaliști germani și moldoveni. De fiecare parte, vor fi selectați 11 jurnaliști care vor merge în două vizite de studiu:

Chișinău - 16-23 septembrie 2018

Berlin - 4-11 noiembrie 2018.

Participanții vor forma echipe moldo-germane comune, care vor produce articolele ca urmare a vizitelor întreprinse și a întâlnirilor pe care le vor avea. Participarea la ambele vizite de studiu este gratuită și e obligatorie. Limba de lucru este engleza.

Cine poate participa: Tineri jurnaliști (vârsta de maximum 35 de ani), cu o minimă experiență profesională și care dețin cunoștințe despre subiectele europene, Politica UE de Vecinătate, societatea civilă, cooperarea europeană, relațiile moldo-germane.

Pentru a vă înscrie: Trimiteți CV-ul și o scrisoare de motivare în limba engleză la adresa sorina.stefarta@scoaladejurnalism.md. Data-limită - 10 septembrie 2018. 


Advertisement

Oportunitati