Travel writing and PR for sustainability - instruire în domeniul turismului receptor

ANTRIM în colaborare cu Proiectul de Competitivitate din Moldova anunță organizarea unei sesiuni de instruire profesională pentru toate pentru părțile interesate din industria turismului receptor pe tema "Travel writing and PR for sustainability", care va avea loc pe data de 16 august 2018, incepind cu ora 9.30.

Sesiunea de instruire va fi găzduită de expertul internațional Alex Crevar, care va oferi informații valoroase despre cum funcționează presa internațională. Instruirea se adresează operatorilor de turism, vinificatorilor, pensiunilor din mediul rural, bloggerilor, jurnaliștilor, reprezentanților ONG-urilor din turism care doresc să descopere noi instrumente de promovare a produselor turistice într-un mod durabil.

Astfel, invităm companiile interesate de a participa să se înregistreze până pe 15 august, ora 12.00 completând formularul de mai jos.

Participanții sunt încurajați să se pregătească pentru atelier, în special să analizeze modul în care folosesc informațiile ca pe o modalitate de a descrie cine sunt ei ca și companie, cine este audiența și ce vor să comunice acestei audiențe.

Participarea la training este gratuită și va avea loc la sediul Centrului de Informare pentru Turisti, bd. Stefan cel Mare 83 (lângă magazinul Fantezie)

Limba de comunicare - engleza.

Locurile sunt limitate si vom utiliza principiul primul venit- primul servit.

Pentru a vă înregistra la training accesați linkul: https://goo.gl/forms/dq2eLR2b4Xfx5ab53


Advertisement

Oportunitati