Concurs de oferte comerciale pentru servicii de traducerea a site-ului programului educațional eTwinning Plus Moldova

Rețeaua eTwinning (http://www.etwinning.net) este o comunitate formată din 336815 de cadre didactice și peste 148343 școli din 33 de țări europene (cele 28 de state membre ale UE, Islanda, Elveţia, Norvegia, Turcia și Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei). Fundația Est-Europeană a fost desemnată de către Ministerul Educației în calitate de Agenție Națională de Suport (ANS) eTwinning Plus Moldova. Scopul Programului eTwinning Plus este de a facilita comunicarea şi colaborarea între instituțiile de învățământ preșcolar și preuniversitare din Republica Moldova cu cele din țările membre ale Uniunii Europene, implicând elevii în activități noi de  învățare. 

Scopul anunțului este identificarea și selectarea celei mai bune oferte privind traducerea site-ului eTwinning Plus Moldova. 

Mai jos puteți accesa Termenii de Referință:

http://www.eef.md/index.php?pag=news&id=1026&rid=1313&l=ro 

Limbile pentru care se solicită servicii de traducere scrisă:

  • Română-Engleză
  • Română-Rusă

Specificul materialelor – articole tematice, comunicate de presă, anunțuri, materiale specifice țin de activitatea programului, etc;

Terminologie utilizată: din domeniul educațional; 

Volumul estimat: articole în volum de aproximativ 70-80 pagini.

Dosarul de aplicare semnat și ștampilat va fi expediat la următoarea adresă:

Fundaţia Est-Europeană, str. 31 August 1989, nr. 98,  etaj nr. 3, MD-2004, Chişinău, Moldova, sau prin email la adresa: concurs@eef.md, cu mențiunea ”eTwinning: traducere site”. 

Data limită de prezentare a ofertelor este 10 august 2018, ora 14:00.

 


Advertisement

Oportunitati