Hai Moldova - cea mai mare mișcare civică, invită în echipă voluntari pentru participare în Ziua Curațeniei Mondiale

Dorești să lucrezi la un proiect social de amploare, să faci cunoștință cu oameni interesanți, să participi la evenimente atât în Moldova, cât și în străinătate, să dobândești abilități de leadership și să obții un punct de sprijin în profesie – atunci te așteptăm în echipa noastră! Hai Moldova (reprezentantul mișcării mondiale Let's Do It în Moldova) invită voluntari și coordonatori de echipe să participe la cea mai mare acțiune civică pe care lumea a văzut vreodată. Anul acesta, împreună cu alte 150 de țări, vom ieși la curățenie pe 15 septembrie.

Echipa noastră se extinde, pentru că în acest an ne așteaptă lucruri mari de realizat! În această toamna, vom face țara noastră mai curată într-o singură zi cu toată lumea. Echipa are nevoie de oameni fiabili care să aibă grijă de mediul înconjurător. Designeri, manageri de evenimente, personae creative.

Dacă vrei să ne ajuți, aderă la rândurile coordonatorilor și voluntarilor! Mai jos veți găsi descrierile posturilor vacante. Și dacă sunteți un student activ, creativ și întreprinzător sau un elev și doriți să vă implicați – completati forma https://goo.gl/aaMLw2.

Mai multe detalii aici: http://www.civic.md/voluntariat/41433-2-hai-moldova-cea-mai-mare-miscare-civica-invita-in-echipa-voluntari-pentru-participare-in-ziua-curateniei-mondiale.html


Advertisement

Oportunitati