Oportunitate de voluntariat în Polonia, Fundația "Creative"

Locul: Gdynia, Polonia

Începutul proiectului: 1 februarie 2018

Durata: 12 luni

Obiectivul principal al proiectului Fundației pentru schimbări sociale ”Creative” se referă la sfera schimbării sociale pozitive pe scară largă. Vrem să construim o comunitate locală puternică. Prioritatea noastră este să oferim activități pentru persoanele care se confruntă cu excluderea socială - prin intermediul socioterapiei, al activităților de stradă și al animării comunității locale. Lucrăm cu copii, tineri și adulți.

Activitățile voluntarului se vor desfășura, în principal, într-unul din centrele noastre, numit "Apteka" (Farmacie) din Gdynia Grabówek (partea orasului orașului). Este important pentru noi să implementăm acțiuni care ar fi un răspuns real la nevoile comunității locale. Întotdeauna adaptăm activitățile la realitatea actuală care se transformă foarte rapid.

Fiecare voluntar care vine în activitatea noastră va trece prin trei etape: observații, susținere și inițiere finală. Voluntarul poate ajuta, printre altele, cu:

-animarea jocurilor cu elemente de streetworking,

- facilitarea proiectelor culturale,

- organizarea evenimentelor de integrare,

- organizarea de ateliere,

- consiliere pentru rezidenți,

- a face temele cu copii și adolescenți,

- participarea la întâlniri de grup,

- munca de birou,

- suport echipei organizației.

Cine poate aplica?

Locuitorii Moldovei în vârstă de 18-30 de ani sunt eligibili pentru acest proiect. Căutăm persoane care caută proiecte inovative și care nu se tem să lucreze în medii conflictuale și divizate.

Cum să aplicați?

Dacă sunteți interesat să vă înscrieți, vă rugăm să vă trimiteți CV-ul la advit_team@yahoo.com cu subiectul "Creative EVS" până la 24 noiembrie 2017.


Advertisement

Oportunitati