La Bălți va fi organizat forumul de afaceri „Acces la Finanțare”

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu FinComBank S.A. invită mediul de afaceri să participe la lucrările forumului de afaceri „Acces la Finanțare”, care tinde a fi o platformă de comunicare dintre mediul de afaceri autohton și reprezentanții organizațiilor financiare naţionale şi internaţionale.

Evenimentul va avea loc la data de 1 decembrie 2017, în incinta hotelului VisPas pe adresa mun. Bălți str. Ștefan cel Mare 1/2. Înregistrarea participanților la forum: 10:30 – 11:00.

Scopul reuniunii este informarea antreprenorilor autohtoni despre posibilele surse şi condiţii de finanţare, inclusiv acordarea granturilor, precum şi condiţiile de participare la diverse programe consultative, programe de susţinere şi dezvoltare a businessului desfăşurate la moment în Republica Moldova. De asemenea, în cadrul reuniunii veți avea posibilitatea la direct de a discuta și a primi consultații din partea experților organizațiilor IFAD; Directoratului Liniilor de Credit de pe lîngă Ministerul de Finanțe; Unității de Implementare a Programelor pentru Restructurarea Sectoarelor Vitivinicol și Horticol proiectul Livada Moldovei; Unității de Implementare a Proiectului Băncii Mondiale de Ameliorare a Competitivității (PAC); etc. Pentru a vă familiariza cu programul evenimentului, vă rugăm accesați http://forum.fincombank.com/.

În cazul interesului de participare la forumul de afaceri „Acces la Finanțare”, vă rugăm să transmiteți în adresa Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova formularul de participare (vezi aici) completat sau să completați formularul on-line de pe http://forum.fincombank.com/ până la data de 27 noiembrie 2017 inclusiv. 

Pentru informaţii suplimentare și confirmări, vă puteţi adresa la: Direcţia Relaţii Internaţionale a CCI a RM, tel./fax: 022 222626, e-mail: inga.leontean@chamber.md. Persoană responsabilă: Leontean Inga.  


Advertisement

Oportunitati