Despre Produse Abonare Publicitate Comunicate Contacte
 • Curtea de Apel Chișinău
  Este examinată cauza civilă SA Rețelele Electrice de Distribuție Nord vs Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.
 • Curtea de Apel Chișinău
  Pe 24 octombrie SRL Building Astrom se judecă cu Inspectoratul Ecologic de Stat, SRL Total Construct Ideal, SRL Metaltrade International, SRL Kingspan, și un Centrul de Sănătate Publică.
 • Curtea de Apel Chișinău examinează pe 24 octombrie cauza civilă Basconlux SRL vs Inspectoratul Fiscal Principal de Stat.
 • Cu începere din 1 decembrie 2017 cetățenii români pot intra în Canada fără vize.
 • În perioada 12-26 decembrie MAIB vinde la licitații peste 426.000 de acțiuni nominative de clasa 1, prin intermediul Bursei de Valori a Moldovei.
 • Pe 31 decembrie 2017 expiră Sistemul de Preferințe Generale acordat de SUA pentru stimularea exporturilor moldovenești în Statele Unite.
 • Moldexpo
  Pe 29 martie - 1 aprilie are loc expoziția specializată de turism, agrement şi hoteluri ”Tourism. Leizure. Hotels”.
 • În perioada 25-28 aprilie la Moldexpo are loc expoziţia internaţională de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii ”Moldconstruct”.
 • Pe 25-28 aprilie Moldexpo găzduiește expoziţia de tehnologii de conservare a energiei, instalaţii termice şi de alimentare cu gaze ”Moldenergy”.
 • La Chișinău are loc expoziţia specializată de produse alimentare şi materii prime pentru producerea acestora, ”Food & Drinks” (10-13 mai 2018).
 • În perioada 10-13 mai 2018 are loc expoziția internaţională de echipamente şi tehnologii pentru industria alimentară şi de prelucrare ”Food Technology”.
 • Pe 25-26 iunie 2018 la centrul Moldexpo din Chișinău are loc festivalul gratarului ”BBQ Fest”.
inapoi la lista

Cerere de oferte pentru selectarea unei companii prestatoare de servicii de PR și/sau organizare evenimente

toate Joburi

Subiect: Cererea de oferte pentru selectarea unei companii de organizare a evenimentului de promovare a strugurilor moldovenești in piața Bronisze, Polonia.

Context și obiective

Fundația Reprezentanță din Republica Moldova a Fundației Elvețiene HEKS prin Unitatea de Implementare a Proiectului implementează proiectul“ Îmbunătățirea producerii și a accesului la piață pentru producătorii de struguri“. În dezvoltarea intervențiilor proiectul se bazează pe abordarea conform principiilor “Market System Development - MSD”. Dezvoltarea proiectelor conform principiilor MSD presupune diagnosticarea sistemului de piață în scopul identificării blocajelor și a înlăturării acestora. Intervențiile proiectului sunt orientate spre influențarea sistemului de piață încît acesta să funcționeze și în favoarea fermierilor mici. Unul dintre obiectivele proiectului este de a facilita accesul fermierilor la piețele externe datorită legăturilor comerciale consolidate între producători/grupuri de producători și cumpărătorii de pe piețele externe.

Abrevieri:

 • MSD- Market System Development;
 • PIU- Project Implementation Unit;
 • PR-  Public Relations;

Descrierea serviciilor

În perioada 7-9 noiembrie 2017, PIU planifică organizarea unui eveniment de trei zile pentru promovarea strugurilor moldovenești pentru un grup de 5-10 producători și/sau exportatori autohtoni in piața En-gros Bronisze, Polonia.

Scopul concursului

Scopul concursului este de a selecta o companie specializată în prestarea serviciilor de PR și/sau organizare evenimente. În acest context, PIU solicită oferte de la companii de  organizare a evenimentelor pentru promovarea strugurilor moldovenești in piata Bronisze, Polonia, in perioada 7 noiembrie – 9 noiembrie 2017. Entitățile eligibile pentru a participa la acest concurs sunt companiile specializate în prestarea de servicii solicitate. Candidații trebuie să demonstreze experiența anterioară în domeniu.

Criterii de eligibilitate a candidaţilor

 • Experiență în prestarea serviciilor de organizări evenimente de minim 2 ani;
 • Existenta unui portofoliu de lucrări reale;
 • Experiență de lucru cu organizații internaționale și nonguvernamentale va prezenta un avantaj în procesul de selectare.

Sarcinile față de Prestator:

Persoana juridică selectată va presta serviciile solicitate conform condițiilor indicate în prezenta solicitare de oferte și în baza contractului de prestare servicii semnat între părți (compania selectată și PIU).

-          Realizarea conceptului de organizare şi derulare a evenimentului;

-          Elaborarea unui plan de acțiuni;

-          Elaborarea bugetului;

-          Consultanță pentru firmele participante cu scopul pregătirii cît mai eficiente a prezenței lor la eveniment (cărți de vizita, materiale informative, branding-dupa caz)

-          Administrarea unei pagini de Facebook pe perioada campaniei.

Conţinutul OBLIGATOR al dosarului:

 1. Rezumatul conceptului și viziunii companiei asupra evenimentului de promovare a strugurilor în stare proaspătă.
 2. Profilul companiei, care va include experiența în domeniu, portofoliul  de lucrări similare, lista clienților foști și actuali, personalul implicat, CV-ul coordonatorului proiectului și, opțional, ale altor persoane implicate;
 3. Oferta financiară, pe categorii de activități (în lei moldoveneşti).

Ofertele incomplete nu vor fi examinate.

Modalitatea de expediere a ofertelor

Electronic:

Ofertele în formă electronică pot fi expediate la următoarele adrese de e-mail: 

lilian.hincu@heks-eper.org; diana.miron@heks-eper.org 

Specificaţii prezentare oferte în format electronic:

De la: Denumirea companiei ofertante;

Subiect: Concurs de selectare a unei companii pentru servicii de organizare eveniment;

În formă fizică:

Adresa poştală:

Fundația Reprezentanță in R. Moldova a Fundației Elvețiene HEKS-EPER;

Republica Moldova, Chisinau, str. Banulescu-Bodoni57/1;

Specificaţii prezentare oferte în formă fizică:

Dosarul complet va fi pus într-un plic A4 sigilat, pe care va fi inserată următoarea informaţie: denumirea companiei ofertante, numele şi semnătura directorului, amprenta ștampilei ofertantului, rechizitele bancare şi datele de contact: adresă poştală, telefon fix şi mobil, adresă de e-mail.

Termenul limită de prezentare a ofertelor este 7 Octombrie 2017, ora 18:00.

Companiile care vor depune ofertele vor fi anunţate despre decizia cu privire la compania selectată după finisarea procesului de selectare a ofertelor, însă nu mai tîrziu de 12 octombrie 2017.

Pentru informaţii suplimentare:

Telefon Mobil: +373 68 04 02 02

E-mail: lilian.hincu@heks-eper.org


print Imprima in format A4 Salvează în PDF

Urmariti-ne pe retelele sociale

Despre  |   Politica de confidențialitate  |   Termeni și condiții  |   Înregistrarea  |   Agenda business  |   Newsletter

Acest site web a fost dezvoltat cu susținerea European Endowment for Democracy și National Endowment for Democracy.