Forumul companiilor italiane și mixte moldo-italiene

Va fi organizată ediția V al ”Forum-ului Companiilor Italiane și mixte Moldo-Italiene”, cu participarea Ambasadorului UE la Chișinău, Ambasadoarei Italiei la Chișinău și Vice Prim Ministrului Octavian Calmîc.

Camera de Comerț și Industrie Moldo-Italiană vă invită la Forumul companiilor italiene și mixte moldo-italiene, care va avea loc pe 4 octombrie 2017, în sala Răut, Hotel Leogrand Radisson Blu.

Evenimentul este organizat în colaborare cu MIEPO, Ambasada Italiei la Chișinău și Camera de Comerț Italo-Moldava, și face parte din agenda oficială a "Moldova Business Week", cel mai mare eveniment de business al anului în Republica Moldova.

Organizat pentru prima dată în 2013, Forum-ul intenționează să reprezinte o platformă de dialog între comunitatea de afaceri italiană care operează în Moldova și principalele instituții politice și economice locale. În același timp, are ca scop promovarea oportunităților de investiții și intensificarea legăturilor comerciale dintre Republica Moldova și Italia, precum și consolidarea relațiilor economice dintre cele două țări.

Click pentru a vedea Agenda evenimentului.


Advertisement

Oportunitati