Despre Produse Abonare Publicitate Comunicate Contacte
 • Cu începere din 1 decembrie 2017 cetățenii români pot intra în Canada fără vize.
 • În perioada 12-26 decembrie MAIB vinde la licitații peste 426.000 de acțiuni nominative de clasa 1, prin intermediul Bursei de Valori a Moldovei.
 • Pe 31 decembrie 2017 expiră Sistemul de Preferințe Generale acordat de SUA pentru stimularea exporturilor moldovenești în Statele Unite.
 • Moldexpo
  Pe 29 martie - 1 aprilie are loc expoziția specializată de turism, agrement şi hoteluri ”Tourism. Leizure. Hotels”.
 • În perioada 25-28 aprilie la Moldexpo are loc expoziţia internaţională de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii ”Moldconstruct”.
 • Pe 25-28 aprilie Moldexpo găzduiește expoziţia de tehnologii de conservare a energiei, instalaţii termice şi de alimentare cu gaze ”Moldenergy”.
 • La Chișinău are loc expoziţia specializată de produse alimentare şi materii prime pentru producerea acestora, ”Food & Drinks” (10-13 mai 2018).
 • În perioada 10-13 mai 2018 are loc expoziția internaţională de echipamente şi tehnologii pentru industria alimentară şi de prelucrare ”Food Technology”.
 • Pe 25-26 iunie 2018 la centrul Moldexpo din Chișinău are loc festivalul gratarului ”BBQ Fest”.
inapoi la lista

UNICEF Moldova: Cerere deschisă specifică de exprimare a interesului, dezvoltarea serviciilor de interventie timpurie

toate Finanțare

Pentru această Cerere de exprimare a interesului, UNICEF Moldova invită organizațiile societății civile interesate să-și exprime interesul față de un parteneriat cu UNICEF în vederea implementării proiectului „Dezvoltarea, la nivel raional, a serviciilor de intervenţie timpurie pentru copiii cu întârzieri și dizabilități de dezvoltare”

Accentul specific în cadrul documentului de program trebuie să fie pe:

- Susţinerea instituţiilor medicale, care prestează servicii de asistenţă medicală de ambulatoriu, pentru a stabili servicii de intervenţie timpurie în conformitate cu Regulamentul-cadru privind organizarea şi funcţionarea serviciilor de intervenţie timpurie la nivel de raion;

- Îmbunătăţirea capacităților specialiştilor în domeniul sănătății, asistenței sociale și învățământului preșcolar în prestarea serviciilor de intervenţie timpurie și de referire;

- Dezvoltarea cooperării în rândul specialiştilor și al părţilor interesate locale și stabilirea unor sisteme corespunzătoare de referire;

- Oferirea unei supravegheri încurajatoare pentru serviciile nou create;

- Elaborarea programului la locul de muncă pentru asistente medicale și medici cu privire la serviciile de detectare timpurie și intervenţie timpurie pentru copiii cu întârzieri în dezvoltare și dizabilități;

- Elaborarea programelor de educaţie parentală pentru părinți/familii care au copii cu întârzieri în dezvoltare și dizabilități;

- Sensibilizarea specialiştilor și a populaţiei în general cu privire la incluziunea socială a copiilor cu dizabilități.

Scopul acestei Cereri deschise specifice de exprimare a interesului este de a identifica organizaţii ale societăţii civile, care să fie eligibile pentru un parteneriat potenţial cu Oficiul de țară al UNICEF în Moldova. Organizaţiile eligibile ale societăţii civile (OSC) sunt invitate să prezinte propuneri de parteneriat pentru a sprijini obţinerea rezultatelor pentru copii, prezentate în Programul de ţară UNICEF-Guvernul Republicii Moldova pentru anii 2013-2017 și în secţiunea 1.3 de mai jos.

Organizaţiile, care doresc să participe la această cerere de exprimare a interesului, sunt rugate să expedieze sau să transmită propunerea într-un plic sigilat, pe care să fie indicat clar mențiunea „OSC Cerere de exprimare a interesului”, la următoarea adresă:

UNICEF Moldova, str. 31 August 1989, nr. 131, Chișinău, MD-2012, Moldova

Data limită pentru depunerea cererii de exprimare a interesului este 4 iulie 2017, 17:00.

Cererile trebuie să fie depuse în limba engleză sau în limba română.

Toate solicitările pentru informaţii suplimentare trebuie să fie depuse în scris, cel târziu până pe 30 iunie 2017, la adresa chisinau@unicef.org.

Cererile vor fi analizate de către o comisie de evaluare, în baza criteriilor indicate în secţiunea 3, pentru a identifica OSC-urile care au mandatul, capacităţile și avantajul comparativ de a susţine atingerea rezultatelor pentru copii. Totuşi, trebuie remarcat faptul că participarea la această Cerere de exprimare a interesului nu garantează selectarea în cele din urmă a OSC-ului pentru un parteneriat cu UNICEF. ONG-urile selectate vor fi invitate să examineze și să finalizeze acordurile de parteneriat în conformitate cu criteriile indicate în secțiunea 3.4 de mai jos și cu politicile și procedurile care se aplică în cazul parteneriatului cu OSC-urile.

Despre rezultatul cererilor depuse OSC-urile solicitante vor fi informate printr-o înştiinţare expediată la adresa de e-mail/poștală indicată în propunerea OSC-ului.

Formularul de aplicare este disponibil la urmatoarea adresa:

http://www.un.md/tnddetails2/1543/ 


print Imprima in format A4 Salvează în PDF

25 Octombrie 2017 Training
Urmariti-ne pe retelele sociale

Despre  |   Politica de confidențialitate  |   Termeni și condiții  |   Înregistrarea  |   Agenda business  |   Newsletter

Acest site web a fost dezvoltat cu susținerea European Endowment for Democracy și National Endowment for Democracy.
close