Despre Produse Abonare Publicitate Comunicate Contacte
 • Cu începere din 1 decembrie 2017 cetățenii români pot intra în Canada fără vize.
 • În perioada 12-26 decembrie MAIB vinde la licitații peste 426.000 de acțiuni nominative de clasa 1, prin intermediul Bursei de Valori a Moldovei.
 • Pe 31 decembrie 2017 expiră Sistemul de Preferințe Generale acordat de SUA pentru stimularea exporturilor moldovenești în Statele Unite.
 • Moldexpo
  Pe 29 martie - 1 aprilie are loc expoziția specializată de turism, agrement şi hoteluri ”Tourism. Leizure. Hotels”.
 • În perioada 25-28 aprilie la Moldexpo are loc expoziţia internaţională de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii ”Moldconstruct”.
 • Pe 25-28 aprilie Moldexpo găzduiește expoziţia de tehnologii de conservare a energiei, instalaţii termice şi de alimentare cu gaze ”Moldenergy”.
 • La Chișinău are loc expoziţia specializată de produse alimentare şi materii prime pentru producerea acestora, ”Food & Drinks” (10-13 mai 2018).
 • În perioada 10-13 mai 2018 are loc expoziția internaţională de echipamente şi tehnologii pentru industria alimentară şi de prelucrare ”Food Technology”.
 • Pe 25-26 iunie 2018 la centrul Moldexpo din Chișinău are loc festivalul gratarului ”BBQ Fest”.
inapoi la lista

Cerere de Oferte pentru Servicii de Proiectare

toate Finanțare

Proiectul de Competitivitate din Moldova (MCP), finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și de Guvernul Suediei prin intermediul Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida) și implementat de către Chemonics International Inc. are scopul de a susține strategia Guvernului Republicii Moldova de creștere orientată spre export și investiții prin susținerea industriei vinicole și turismului, tehnologiilor informaționale și a comunicațiilor, industriei ușoare și industriilor creative. Unul din obiectivele de bază ale proiectului este dezvoltarea capitalului uman.

MCP solicită oferte din partea companiilor eligibile și responsabile, pentru prestarea serviciilor de Proiectare a lucrărilor de arhitectură și a structurilor de rezistență. Proiectul de Competitivitate din Moldova, în parteneriat cu Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP), susține crearea unui centru pentru Industria Serviciilor Creative – numit Creative Hub - care va fi situat pe teritoriul AMTAP. Creative Hub va fi orientat către industriile creative și va servi în calitate de centru multidisciplinar pentru creativitate, contribuind la stimularea inovațiilor. Creative Hub este cea mai eficientă soluție, care va contribui la sporirea capacității de muncă a tinerilor și impulsionarea antreprenorialului local în sectorul serviciilor creative. Acest centru reprezintă atât un spațiu fizic, cât și o platformă conceptuală care conectează și dezvoltă antreprenorii, proiectele, artiștii și tinerii talentați din sectorul serviciilor creative prin programe de învățare, antrenarea comunității și creare de rețele de colaborare astfel încurajând crearea locurilor de muncă și creșterea economică a sectorului serviciilor creative. Acest model deja există în țările europene și în SUA. Pentru construcția centrului Creative Hub, Chemonics solicită oferte pentru Servicii de Proiectare a lucrărilor de arhitectură inclusiv documentației tehnico-economice (condiții speciale ale contractului, caietul de sarcini, devizul de cheltuieli) realizat în conformitate cu prevederile hotărârii Guvernului Republicii Moldova Nr. 352 din 05.05.2009 cu privire la aprobarea Regulamentului privind realizarea achizițiilor publice de servicii de proiectare a lucrărilor.

Ofertanții își vor confirma interesul de a prezenta oferta la adresa de email emocanu@chemonics.md, până la 29 mai, 2017, ora 12:00.

După care, ofertanții care și-au confirmat interesul, vor fi invitați prin email să viziteze personal locul construcției în data de 30 mai, 2017.

Ofertele vor fi transmise nu mai târziu de data de 5 iunie, 2017, ora 12:00 (ora locală Chișinău) la adresa de email emocanu@chemonics.md.

Cerințele față de Cererea de Ofertă, criteriile de eligibilitate și formularele de aplicare pot fi accesate urmând acest link: https://drive.google.com/drive/folders/0Bx6UyYynZBzLZHRFOVRiR0N5QzQ?q


print Imprima in format A4 Salvează în PDF

Urmariti-ne pe retelele sociale

Despre  |   Politica de confidențialitate  |   Termeni și condiții  |   Înregistrarea  |   Agenda business  |   Newsletter

Acest site web a fost dezvoltat cu susținerea European Endowment for Democracy și National Endowment for Democracy.