Reprezentanța din RM a Fundației ”Terre des Hommes” anunță concurs de selectare a locaţiei Tabăra de Vară pentru Copii

În perioada 2015 – 2017 Reprezentanța din RM a Fundației ”Terre des Hommes” cu suportul financiar al Fundației OAK realizează proiectul „Pentru o viață fără violență a copiilor din Moldova”. Proiectul are ca scop să prevină abuzul față de copii, punând accent pe implicarea bărbaților și băieților în acest proces și să contribuie la schimbarea aspectelor/stereotipurilor de gen care pot duce la abuz.

Terre des hommes-Moldova organizează un concurs public de selectare a companiilor care prestează servicii hoteliere și care vor oferi spaţiu, cazare, servicii de alimentare pentru organizarea unei tabere de vară ”ALEG” destinată unui grup de 30 copii  și 20 adulți în perioada 16-19 iunie 2017.

Cerințele față de serviciile solicitate și detaliile despre concurs sunt oferite în termenii de referință, disponibili aici.

Companiile interesate sunt invitate să expedieze ofertele pe adresa de e-mail office@tdh-moldova.md sau direct la oficiul Tdh Moldova: str. Nicolae Iorga, nr. 6, of. 3, mun. Chişinău, MD-2009.

Ofertele financiare trebuie să fie semnate și ștampilate.

Termenul-limită pentru depunerea dosarelor este marti, 25 aprilie 2017, ora 17:00.

Persoana de contact: Elena Petric.


Advertisement

Oportunitati