Apel de propuneri de proiecte - Fondul Granturilor Mici 2017

Fondul Granturilor Mici (FGM) este un instrument de co-finanțare al Fundației “Solidarity Fund PL” în Republica Moldova / Centrului de Informare pentru Autoritățile Locale, finanțat de Ministerul Afacerilor Externe din Republica Polonă în cadrul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare – Polish Aid.

Apelul de propuneri de proiecte din 2017 este divizat în două ediții, cu un buget total de 3.000.000 MDL:

  1. Ediția urbană – pilotare pentru municipii în cooperare cu un partener civic;
  2. Ediția rurală – pentru Consorții formate din cel puțin trei primării și cel puțin un partener civic local.

FGM 2017 – Ediția urbană

Obiectivul principal al FGM 2017 – ediția urbană este susținerea municipiilor (Bălți, Bender, Cahul, Ceadîr-Lunga, Chișinău, Comrat, Edineț, Hîncești, Orhei, Soroca, Strășeni, Tiraspol și Ungheni) în implementarea politicii urbane și a procesului de revitalizare. Proiectele de revitalizare urbană din cadrul prezentului apel de propuneri vor viza revitalizarea sferei sociale ținând cont de dimensiunile economice și de mediu, precum și de acțiunile de regenerare a zonelor urbane defavorizate.

FGM 2017 – Ediția rurală

Obiectivul principal al FGM 2017 – ediția rurală este să contribuie la ridicarea nivelului de trai al populaţiei din mediul rural al Republicii Moldova, prin susţinerea iniţiativelor comune ale grupurilor din comunităţi, ale căror acţiuni se vor axa pe dezvoltarea socio-economică a zonelor rurale.

Termenul limită de aplicare este 10 aprilie 2017, ora 23:59.

Informații suplimentare despre apelul de propuneri de proiecte al Fondul Granturilor Mici 2017 și documentele necesare pot fi obținute pe situl www.centruinfo.org sau prin email: iulian.ungureanu@centruinfo.org.


Advertisement

Oportunitati