Antreprenorii pot beneficia de suport gratuit în elaborarea proiectelor pentru apelul lansat de Inobiz

Companiile interesate să accese finanțare în cadrul noului apel lansat de INOBIZ pot beneficia de suportul gratuit în elaborarea proiectelor. Suportul este oferit în cadrul Programului de Mentorat pentru Companiile Inovative organizat din cadrul proiectului Business Bridge Platform, finanțat de Uniunea Europeană.

Pentru a beneficia de suport, antreprenorii trebuie să expedieze o solicitare cu următoarele informații: denumirea companiei, datele de contact și o scurtă descriere a ideii inovaționale care urmează să fie propusă pentru finanțare. Pentru organizarea unui lucru eficient, vor fi selectați maxim 6 beneficiari. Solicitările vor fi trimise până la data de 27 Martie 2017 la adresa cdsesai@gmail.com.

Atenție! Experții Programului de Mentorat nu vor scrie proiectele pentru dvs, dar vă vor asista la fiecare pas din procesul de elaborare a propunerilor de proiect și vor veni cu propuneri de îmbunătățire a acesteia.  

Domenii de activitate eligibile: 1. Electronică, inginerie și materiale electrice, 2. Energie și mediu, 3. TIC, media și comunicare, 4. Medicina, biomedicina și industria farmaceutică, 5. Agricultura, silvicultura și piscicultura, 6. Producerea de produse alimentare și băuturi, 7. Ingineria mecanică, 8. Trafic și tehnologia transporturilor, 9. Servicii comerciale și financiare, 10. Alte industrii și servicii.

Detalii despre apelul lansat de Inobiz: http://www.undp.md/tenders//tnddetails2/1464/


Advertisement

Oportunitati