Masa rotundă de evaluare a proiectului ”Abilitate versus Dizabilitate”

Abilitate versus Dizabilitate…

Probleme și perspective privind incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități din Republica Moldova

Prin prezenta, Asociația Surzilor din Republica Moldova, în parteneriat cu Alianța INFONET și Centrul Național de Informare și Reabilitare a Asociației Nevăzătorilor din Moldova, avem deosebita plăcere să Vă invităm la masa rotundă de evaluare a proiectului „Abilitate versus Dizabilitate – de la înțelegere spre eliminarea discriminării și incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități auditive și de vedere”, care se va desfășura în data de 7 decembrie 2016, începînd cu orele 9.30 în incinta Asociației Surzilor din Republica Moldova (strada Vasile Alecsandri, 1, municipiul Chişinău).

Evenimentul va demara cu lansarea cărții „Omul din lumea tăcerii. Ghid pentru înțelegerea lumii persoanelor cu dizabilități de auz”. 

Proiectul s-a desfășurat pe durata a 8 luni a avut drept scop diminuarea fenomenului discriminării, aprofundarea drepturilor omului și sporirea gradului de incluziune socială a persoanelor cu dizabilități auditive și dizabilități de vedere, prin facilitarea dialogului, deschidere spre exterior și promovarea în societate a necesităților speciale.

Pentru informații suplimentare despre proiect: http://www.infonet.md/?page_id=1128 

Această activitate este realizată de Alianța INFONET, în parteneriat cu Asociația Surzilor din Republica Moldova și Centrul Național de Informare și Reabilitare a Asociației Nevăzătorilor din Moldova, în cadrul proiectului „Abilitate versus Dizabilitate – de la înțelegere spre eliminarea discriminării și incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități auditive și de vedere”, implementat cu suportul financiar al Programului Egalitate și Participare Civică al Fundaţiei Soros-Moldova.


Advertisement

Oportunitati