CJI vă invită la prezentarea studiului privind cadrul juridic în domeniul publicității

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită jurnaliştii din presa locală și națională,  inclusiv din regiunea transnistreană și UTA Găgăuzia la o dezbatere publică în cadrul căreia va fi prezentat studiul ”Evaluarea cadrului juridic de reglementare a domeniului publicității și recomandări pentru optimizarea lui”. Studiul descrie situația curentă din sfera publicitară, evaluează cadrul legal autohton, raportându-l la bunele practici europene, dar și analizează mecanismele menite să asigure și să protejeze concurența loială și transparența în domeniul publicității mass-media.

La eveniment sunt invitaţi reprezentanţi ai Parlamentului, Guvernului, membrii Comisiei Parlamentare cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, reprezentanti ai Ministerului Justitiei, Consiliului Concurentei, membrii Consiliului Coordonator al Audiovizualului, experţi în domeniul mass-media, patroni media, editori, jurnalişti, lideri de opinie.

Dezbaterea publică va avea loc pe 10 noiembrie, cu începere de la ora 10.00, în mun. Chișinău, pe adresa: str. Sfatul Țării, nr. 17, ”Regensy Hotel & Convention”, Sala de Protocol.

Această activitate este sprijinită financiar de  Agenţia Suedeză pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională, prin intermediul Ambasadei  Suediei în  Chișinău. 

 


Advertisement

Oportunitati