Masă rotundă: Evaluarea impactului programelor de suport pentru abilitarea economică a femeilor

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”, în colaborare cu Centrul de Drept al Femeilor (CDF) și cu suportul financiar al Ambasadei Regatului Suediei în Republica Moldova a elaborat studiul: „Evaluarea impactului programelor de suport pentru abilitarea economică a femeilor”.

Scopul acestuia constă în evaluarea programelor recente finanțate din surse externe, care vizează stimularea abilitării economice a femeilor, inclusiv a grupurilor vulnerabile de femei, precum și furnizarea de recomandări privind eficientizarea programelor de abilitare economică a femeilor și a politicilor naționale corespunzătoare, pentru a le face mai bine direcționate către grupurile cele mai vulnerabile și pentru a asigura impactul lor mai puternic.

Vă invităm să discutăm acest subiect la o masă rotundă online, care va avea loc pe 25 martie 2021, la ora 10:00, pe platforma Zoom.us. 

AGENDA EVENIMENTULUI 

La masa rotundă sunt invitați reprezentanți ai instituțiilor de stat, societății civile, misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova, partenerilor de dezvoltare, experți naționali și internaționali. 

Limba de lucru va fi româna. Traducerea sincronă română-engleză, engleză-română va fi asigurată. 

Vă rugăm respectuos să confirmați participarea Dvs. sau a persoanelor delegate până pe data de 24 martie 2021, ora 16:00, la adresa de e-mail: nataliavolontir@expert-grup.org sau la numărul de telefon: 068 430 963. Persoană de contact: Natalia Volontir, specialistă în comunicare, „Expert-Grup”. 

De asemenea, vă puteți înregistra pentru a participa la eveniment, completând formuralul pe pagina Expert-Grup.org. 


Advertisement

Oportunitati