CEED GROW Moldova - Ateliere de Lucru pentru Tinerii Antreprenori și Mentorat

CEED Grow este o serie de ateliere tematice din cadrul  programului național "Sipoteni - Capitala Tineretului 2020 - 2021”, susținut de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Asociația Obștească ,,Centrul de Consultanță în Afaceri” care implementează proiectul "Academia Managerială pentru Tineri". Evenimentele vor avea loc în perioada februarie - mai 2021.

Seria de instruiri este  concepută pentru a introduce concepte de bază pentru dezvoltarea afacerilor și pentru a ajuta un antreprenor să afle ceea ce nu cunoaște sau cu ce nu este atît de bine familiarizat.

CEED GROW este destinat tinerilor antreprenori (sub 45 de ani) care au intenția de a-și dezvolta compania/afacerea cu ajutorul unor idei inovative și sfaturi practice de la trainerii și mentorii CEED care deja sunt titani ai business-ului. 

Cu accent pe problemele de leadership, marketing și probleme financiare cu care se confruntă companiile în creștere, CEED GROW constă în formare practică lprin participarea la 5 Workshopuri Tematice care permit tinerilor antreprenori să acceseze ideile, cunoștințele și oamenii de afaceri cu o experiență enormă.

Un plus al programului CEED GROW este  mentoratul de care vor beneficia participanții  obținînd  cunoștințe și sfaturi utile și practice de la antreprenori de succes.

Cele 5 Workshopuri se vor baza pe următoarele teme:

  • Workshop 1 : Managementul resurselor umane & Stress Management
  • Workshop 2: Social Media Marketing
  • Workshop 3: Vânzări și negocieri 
  • Workshop 4: Leadership antreprenorial 
  • Workshop 5 : Managementul financiar al afacerii

Formularul de aplicare


Advertisement

Oportunitati