Aplicarea pentru programul Femei cu Idei ediția 3

„Femei cu Idei” anunță lansarea celei de-a III-a ediții a programului destinat femeilor active din Republica Moldova.  La program pot participa femei de orice vârstă care vor să contribuie la soluționarea problemelor din comunitățile lor. 

În cadrul acestui program participantele au posibilitatea să învețe cum să abordeze creativ o inițiativă, să genereze idei și să le transpună în realitate. Pe perioada programului sunt organizate întâlniri cu personalități marcante, dar și femei implicate în viața socială din Moldova.

O să deprinzi:

  • să identifici și să soluționezi problemele comunității
  • să utilizezi instrumente utile în era online
  • să formulezi argumente și să îți prezinți constructiv poziția
  • să poți ține un discurs public 
  • să crești încrederea în sine
  • să te conectezi cu alte femei ca tine și să crești pe plan personal

Fiecare etapă a programului are o tema pe acasă care trebuie făcută pentru a ajunge la finalul acestuia. 

Care este durata programului?

Programul va avea o durată de 9 luni și se va începe în Februarie 2021. Activitățile în cadrul programului vor avea loc în mare parte prin intermediul platformei ZOOM. Orarul instruirilor este flexibil. În special, activitățile vor avea loc în weekend-uri sau după orele de muncă, în dependență de disponibilitatea participantelor. Participarea în cadrul programului este gratuită, dar necesită angajament ferm și timp dedicat din partea participantelor.

Cum poți aplica?

Doritoarele de a participa sunt încurajate să completeze FORMULARUL DE ÎNSCRIERE până pe 20 ianuarie 2021. Pentru mai multe detalii, dar și fotografii de la alte ediții te invităm să accesezi www.femeicuidei.md ori pagina de Facebook. În câteva zile, după expirarea termenului limită, te vom anunța dacă ai fost selectată. Mai departe depinde doar de tine dacă finalizezi acest program.


Advertisement

Oportunitati