Servicii de consultanță în domeniul planificării strategice

APSCF contractează servicii de consultanță în domeniul planificării strategice. În acest sens, selectăm consultanți individuali, consorțiu sau companii atât din Republica Moldova cât și din România.

Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei (APSCF) este o rețea de 58 de organizații neguvernamentale de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, inclusiv din regiunea Transnistreană. APSCF acționează pentru crearea unui cadru coerent și funcțional de dezvoltare a factorilor de decizie, a mecanismelor și practicilor de implementare, asigurând respectarea și protecția reală a copilului și familiei. Pentru mai multe detalii accesați http://aliantacf.md/

APSCF este în căutarea unui expert/e pentru elaborarea Planului strategic al APSCF pentru perioada 2021-2025.

Obiectivele consultanței:

  • Analiza Planului strategic al APSCF pentru anii 2015-2020, planurilor și rapoartelor anuale de activitate pentru perioada 2015-2020 și altor documente necesare planificării strategice.
  • Consultarea/ intervievarea partenerilor guvernamentali și de dezvoltare ai APSCF, membrilor Consiliului Coordonator și organizațiilor membre.
  • Facilitarea unui proces participativ de consultare și validare a rezultatelor cu membrii Consiliului Coordonator și organizațiile membre APSCF;
  • Elaborarea planului strategic al APSCF pentru 2021-2025, inclusiv cadrul de M&E.

Termen limită pentru depunerea dosarelor –14 septembrie 2020, ora 18:00.

Dosarele vor fi trimise prin e-mail la adresa office@aliantacf.md cu indicare la subiectul mesajului "Oferta servicii de consultanță - planificare strategică".

Pentru informații suplimentare contactați: Carolina Buzdugan, Secretar General, APSCF +37369833125.

Detalii: CIVIC.MD


Advertisement

Oportunitati