Una dintre cele mai mari reţele de magazine din Moldova vrea să preia o bază angro

shadow
Joi, 06.02.2020 05:31   3382
Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică ce se referă la preluarea unor active, care aparțin companiei Cvin-Com SRL de către firma Fidesco SRL, ce deţine una dintre cele mai mari reţele de magazine din Moldova.

Potrivit autorităţii de concurenţă, ambele întreprinderi își desfășoară activitatea în domeniul comerțului cu amănuntul a produselor alimentare, băuturilor, produselor din tutun, produselor nealimentare.

"În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu mediul concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Legea concurenţei nr.183 din 11.07.2012 şi Regulamentul privind concentrările economice, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Concurenţei nr.17 din 30.08.2013", se arată într-un comunicat al instituţiei.

Totodată Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi, referitor la modul în care concentrarea economică notificată afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Bursa și tranzacții   Proprietari și manageri   HoReCa  

Advertisement

Oportunitati