Companiile și conexiunile noului director al Autorității Aeronautice Civile

shadow
Sâmbătă, 14.12.2019 07:28   2174
Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) are un nou director. Funcția va fi ocupată de Eugeniu Coștei. Un ordin în acest sens a fost semnat vineri, 13 decembrie, de ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi.

Noul director a fost selectat în cadrul unui concurs, anunțat și desfășurat de Ministerul Economiei și Infrastructurii.

Potrivit AAC, Eugeniu Coștei (44 de ani) are o vastă experiență profesională în domeniul aviației civile. În calitate de expert în legislația aeriană, a participat în Proiectul TCB a Organizației Aviației Civile Internaționale (OACI) în Kazakhstan.

"De asemenea, a absolvit cu succes mai multe cursuri pe langă Singapore Aviation Academy, JAA Training Organisation, ICAO și are o vastă experiență profesională în domeniul aviației civile, deținând anterior funcția de director Euro Aviation Consulting Team LTD, director la Tandem Aero SRL și director adjunct la MoldATSA, în perioada 2008-2009", potrivit AAC.

Coștei a mai activat în cadrul AAC, deținând consecutiv funcția de specialist principal Direcția relații externe, șef Direcția relații internaționale și consilier al directorului AAC.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Proprietari și manageri   Transport și turism   Administrația publică  

Advertisement

Oportunitati