Un hotel din Chișinău a intrat în procedură de insolvabilitate

shadow
Sâmbătă, 30.11.2019 05:50   6126
Compania Trifoi Plus SRL, ce deține hotelul Familion din Chișinău a depus cerere introductivă privind inițierea procedurii de insolvabilitate. Motivul acesteia ar fi datoriile acumulate.

O instanță din Chișinău a admis cererea și a decis să ridice dreptul Nataliei Trifoi (care este și proprietarul firmei) de administrare a SRL Trifoi Plus.  Ea nu a putut fi găsită pentru a comenta situația creată. 

Administrator al procedurii a fost desemnat Iurie Ispas, care din momentul intentării insolvabilității, dispune de dreptul de a administra și de a dispune de bunurile incluse în masa debitoare.

Totodată el poate prelua în posesie și administrare, inclusiv prin executare silită, bunurile care fac parte din masa debitoare a SRL Trifoi Plus.

Advertisement

De notat că Familion Apart-Hotel este amplasat pe strada Cojocarilor din Chișinău și pe pagina sa anunță că oferă trei tipuri de apartamente: Apartament Double Studio, Studio apartament și un apartament Twin. 

"FAMILION Apart-Hotel oferă, de asemenea, lenjerie de pat premium și mic dejun inclus. Este o alternativa perfecta la o cazare la un hotel obișnuit și destul de plictisitor", scris pe pagina sa hotelul.

De notat că situațiile financiare arată că, în anul 2018, Trifoi Plus SRL a avut venituri de 3,12 milioane lei și un profit de 195.000 de lei. Totodată, compania raporta un capital propriu de 626.000 lei, active de peste 3 milioane lei și datorii de 2,37 milioane lei.Oportunitati