Replică la replica lui Bogdan Țîrdea sau cine manipulează și cine spune adevărul [SONDAJ]

shadow
Luni, 18.11.2019 09:48   4492
După analiza Mold-street.com, asupra cifrelor și argumentelor utilizate de către deputatul Bogdan Țîrdea în Parlament pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Sandu, acesta a venit cu o replică acuzându-ne de manipulare și că nu a văzut „niciun argument plauzibil” ca ar fi mințit sau manipulat.

Alesul poporului mai constată că redacția noastră „nu au negat nicio cifra pe care a prezentat-o, confirmind de fapt cele spuse de mine”.  

Pentru că domnul deputat ne dă asigurări că a „citit cu mare atentie aceasta "opera", scrisa pe capul beat la oficiul PAS” dar nu a văzut nici un argument, o să prezentăm mai jos în formă tabelară pentru a arăta concret - repetat - cazurile unde domnia sa a folosit date false, manipulatorii sau irelevante.

Advertisement

Expresiile și punctuația au fost păstrate. 

 

Mai adăugăm că legiutorul s-a arătat deranjat și de fotografia sa, folosită la analiza publicată de Mold-street.com. Ea a fost luată de pe pagina Parlamentului și este exact de la ședința în care și-a ținut discursul cu pricina. Alta mai bună nu am găsit.

Cât despre politica editorială, apoi considerăm denigratoare insinuările deputatului privind "aservirea" politică a publicației noastre. Nu am fost și nu suntem finanțați de partide politice sau lideri politici. Dacă deputatul Țîrdea are dovezi, documente, facturi, etc. - să le prezinte. În caz contrar, domnia sa rămâne un minciunos. De altfel, Guvernul condus de Maia Sandu și miniștrii cabinetului ei nu au fost scutiți de critică în materialele noastre când consideram că există motive. 

Sursele noastre de finanțare sunt cunoscute și noi nu am ascuns acest fapt niciodată, întotdeauna demonstrând transparență la acest capitol. În prezent, portalul implementează un proiect privind transparența economică și guvernare responsabilă, finanțat de Ambasada SUA la Chișinău. 

În ce privește poza...rugăm deputatul să ne trimită una pe care o consideră reușită. Oportunitati