Serghei Martînov este noul Director General al METRO Cash & Carry Moldova

shadow
Vineri, 18.10.2019 07:00   1915
METRO Cash & Carry anunță, începând din 1 octombrie 2019, schimbări în cadrul echipei de management a companiei subsidiare din Republica Moldova.

După un mandat de succes de aproape nouă ani în Republica Moldova, doi din aceștia fiind în rolul de director general, Karoly Szalai a preluat un alt mandat în cadrul grupului, iar noul director general al METRO Cash & Carry Moldova devine Serghei Martînov. 

Până în prezent Serghei Martînov a deținut funcția de director management oferte în cadrul METRO Moldova, fiind responsabil de domeniul achizițiilor, politica comercială, sortiment și preț, domeniul logistic și managementul calității. 

Noul director general al METRO Cash & Carry Moldova are studii superioare și MBA internațional în domeniul administrării afacerilor, iar în cadrul grupului a beneficiat de diverse programe de dezvoltare pentru manageri executivi. Are o experiență de peste 15 ani în cadrul grupului, cunoaște afacerea din primele zile de activitate ale METRO Moldova și a contribuit la dezvoltarea acesteia pe parcursul întregii perioade.

În noua sa funcție, Serghei Martînov este responsabil de managementul general al companiei, pe lângă politici și strategia comercială. Numirea unui manager local la conducerea companiei reconfirmă strategia organizației de apropiere față de consumatorul local și piață, dar și consolidarea parteneriatelor cu furnizorii, producătorii și partenerii autohtoni. 

„Odată cu preluarea mandatului într-un context de dezvoltare foarte intens al pieței, am toată convingerea că afacerea pe care METRO Cash & Carry Moldova a construit-o timp de 15 ani în Republica Moldova este una durabilă, iar rezultatele ne conving că împărtășim același succes împreună cu partenerii noștri: clienții, furnizorii, angajații și întreaga comunitate.

Advertisement

Ne vom concentra și în continuare pe consolidarea serviciilor și diversificarea sortimentelor, care să corespundă așteptărilor clienților profesioniști, HoReCa, revânzătorilor, dar și ale consumatorului final. Vom crea și dezvolta diverse proiecte de loialitate și vom continua să punem un accent deosebit pe o politică de preț corectă. Calitatea produselor oferite clienților și siguranța alimentelor rămân a fi baza relațiilor de încredere dintre noi și clienții noștri. În același timp, inovațiile nu vor lipsi din portofoliul METRO – planificăm să investim în servicii digitale în magazinele noastre, precum și în servicii de livrare la domiciliu. Prin activitatea noastră zilnică ne propunem să-i încurajăm pe clienții noștri în afacerile pe care le desfășoară și să fim cât mai aproape de succesul lor”, a menționat Serghei Martînov, noul director general METRO Cash & Carry Moldova.  

METRO este unul dintre cei mai importanți jucători internaționali în comerț. De 55 de ani compania livrează ingrediente pentru succesul clienților săi la nivel global. Retailerul își desfășoară activitatea în 35 de țări, unde circa 150.000 de angajați servesc peste 21 milioane de clienți. METRO oferă soluții individualizate pentru a satisface cererea clienților săi angrosiști și din vânzări cu amănuntul la nivel regional și internațional. 

În Republica Moldova compania este prezentă din anul 2004, având trei magazine, peste 600 angajați și oferind un sortiment vast de produse alimentare și nealimentare în fiecare punct de vânzare. Mai multe detalii, la www.metro.mdOportunitati