Cine este milionarul moldovean ce vrea să preia şi controlul asupra unei avicole

shadow
Miercuri, 16.10.2019 04:43   1347
Consiliul Concurenței analizează notificarea depusă de către compania Carmez Processing SRL ce se referă la preluarea controlului asupra întreprinderii Avicola Farm Meat SRL.

Potrivit Consiliului Concurenţei, Carmez Processing SRL activează în domeniul producerii, prelucrării și conservării cărnii și a produselor din carne, iar Avicola Farm Meat este specializată pe creșterea păsărilor pentru carne.

Grupul lui Dragan se extine

"În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu mediul concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Legea Concurenţei şi Regulamentul privind concentrările economice", se arată în comunicatul autorităţii.

Totodată Consiliul anunţă că este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.

Datele Agenţiei Servicii Publice arată că ambele firme practic fac parte din acelaşi grup de companii, controlate de milionarul moldovean Vasile Dragan.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Bursa și tranzacții   Agricultura și vinificația   HoReCa  

Advertisement

Oportunitati